My Weekly Diary #27/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik los in de arcadehal, werd ik afgestraft bij het snoepen, en had ik een huis vol meiden. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De week start met een dagje kantoor met het vreselijke nieuws dat de echtgenoot van een naaste collega overleden is. Ik ben er best een beetje ontdaan van, als ik eerlijk ben. ’s Middags zou ik een 1-op-1 training geven, maar in overleg wordt die last-minute verzet #ikbenerstiekemergblijmee. Mijn avond verloopt verder zonder bijzonderheden; ik neem een lekker warm bad en duik vroeg met een boek onder de dekens.

Oh, en ik ruim de Lady&Vagebond puzzel op; op naar een nieuw project!

The remainings van vele, vele uren werk aan de Lady&Vagebond puzzle …

Dinsdag

Geen Zumba vandaag maar een 10 km rondje. Ik ga namelijk morgen een dagje weg met Little Miss C en ik wil geen minuut daarvan verloren laten gaan door mijn geplande hardlooptraining. Verder is het een drukke thuiswerkdag, met ‘s ochtend een (routine-)bezoekje aan de huisarts. Sinds de vorige keer dat ik bij hem was heeft hij de boel opgefleurd met een paar kindertekeningen, maar echt geholpen heeft het niet. Het blijft echt een vreselijk ongezellige bedoening.

Bloemetjesbehang, lambrizering, … tis niet eens retro te noemen

Woensdag

Zal het genoeg zijn ??

En vandaag gaan Little Miss C en ik een dagje samen op stap. Eerst gaan we inkopen doen voor haar slaapfeestje aanstaande zaterdag en daarna gaan we samen naar een arcadehal. We winnen een aantal keer de jackpot, en zelfs een keer de Monster jackpot, en gaan na een aantal uurtjes gewapend met mooie prijzen weer naar huis. Een heerlijke dag.

Donderdag

Een vrij dynamische kantoordag vandaag met aansluitend ‘s avonds een diner. Als ik naar huis rijd, snoep ik nog wat Autodrop en dat moet ik bezuren want mijn kroon laat los. Ik ben op slag chagrijnig.

De boosdoeners

Vrijdag

Indonesische curry-noedelsoep staat er vanavond op het programma

Ik rond mijn werkdag lekker op tijd af, kook een maaltijd van Hello Fresh en daarna brengen we alles in gereedheid voor de sleep-over van Little Miss C, dit weekend. Ze krijgt een nieuwe kamer en aangezien er toch geen schade meer aangericht kan worden, leek ons dat een prima aanleiding voor een slaapfeestje.

Zaterdag

De dag begint met mijn 2e covid vaccinatie en daarna is het snel naar huis voor het hoge bezoek van de meiden.

Zondag

Na een doorwaakte nacht met geroezemoes en gekeet, gaat het feestje ‘s ochtends lekker door. En als de meiden vroeg in de avond opgehaald worden, valt er een serene rust over ons heen. Wat. Een. Genot.

Komende week heb ik een bijzonder business dinner op de agenda staan, gaan Mr C en Little Miss C samen kamperen, en vertrek ik naar een intensive. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #27/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.