07.07.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ werken en eten en lezen en keuvelen en borrelen en … aan onze tuinset ♥ grof gemalen zeezout boter ♥ Bootcamp ♥ Blame It On the Rain ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ America Today ♥ Chablis en gamba’s ♥ jonge vogeltjes in mijn tuin ♥ La-Lonneke Delhi Dress ♥ de geur van regen ♥ De Berk ♥ rose gin tonic ♥ Turnova ♥ zonnebloemen ♥ Hollandse kersen ♥ Little Miss C’s proclamatie ♥ mijn nieuwe Brooks Adrenaline GTS21 ♥ loslaten ♥ mijn lieve volgers ♥ Acai bowl ♥ Meghan Trainor – Better When I’m Dancin’ ♥ Mahatma ♥ havercappuccino’s ♥ 0110 ♥ Harder.Better.Faster.Stronger. ♥ kantoordagen ♥ boerderijvla ♥ Zumba ♥ running ♥ kokkerellen met Hello Fresh ♥ Plush Time Wins marathonnetje ♥ Tuna Melt ♥ shoppen met mijn dochter ♥ sowieso mijn dochter ♥ SharePoint ♥ lekker in bad ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ 214/1

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

2 gedachten over “07.07.2021 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.