My Weekly Diary #26/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stond behoorlijk in het teken van reboarding at the office, en het afscheid nemen van Little Miss C’s lagere schoolperiode. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

En deze week start met een kantoordag, die later eindigt dan gepland vanwege een uitlopende meeting. Als ik thuis kom eten we vlug-vlug aspergesoep als diner; gelukkig heb ik die gisteren al gemaakt, dat scheelt. Na het vlugge diner vertrekken we naar Little Miss C’s school voor haar proclamatie en eindejaarsreceptie. Ik ben zo verschrikkelijk trots op mijn dochter.

We hebben geen woord verstaan van het afscheidslied maar toch was het roerend

Dinsdag

Vandaag is een drukke (thuis-)werkdag. Ik moet nog aardig wat mails van gisteren wegwerken, en er stroomt ook het nodige binnen. En dan slaat mijn computer vast, en moet er een update geïnstalleerd worden waar maar geen eind aan komt. Grrrr

En het duurde … en duurde … en duurde …

Ik voel me gestresst en geïrriteerd en besluit even stoom af te blazen tijdens een wandelingetje op mijn nieuwe running shoes. Afgelopen zondag zag ik dat mijn zool losliet van een van mijn huidige 2 paren en dat ie vervangen moest worden. Dat klopt ook wel hoor, ik heb dat paar zo’n 2 jaar gehad, en er gemiddeld per week zeker 10 kilometer op gerend. Gister heb ik online een nieuw paar besteld en vandaag werden ze bezorgd.

Mijn nieuwe Brooks Adrenaline GTS-21

Wat een genot deze nieuwe schoenen. Dat soepele materiaal, de vering in de zool. Ik merk nu echt dat ik toe was aan nieuwe schoenen.

Na mijn wandeling voel ik me stukken beter, eet ik wat, en doet mijn computer het ook weer. Heel fijn ! Na het avondeten ga ik naar Zumba.

Woensdag

De laatste (lagere) schooldag van Little Miss C. Ze wordt ’s middags door alle leerjaren uitgezwaaid met een erehaag, en ik moet toch wel een traantje wegpinken hoor.

De erehaag voor de 6e klassers

Thuisgekomen bekijken we Little Miss C’s laatste groeiportfolio, en eten we taart om haar inzet gedurende de afgelopen 6 jaar te belonen. Ze heeft de top bereikt, en de 2 maanden zomervakantie die nu starten meer dan verdiend !

Donderdag

En ik mag weer naar kantoor vandaag; het is vrij rustig qua aanwezige collega’s en ik werk vrij gestaag aan een stuk door. Na het werk maak ik een maaltijd klaar van Hello Fresh; sinds deze week zijn ook wij om. En mijn eerste indruk is positief; het bevalt me wel. Ik heb gekozen voor makkelijke maaltijden (in 20 minuten klaar), en laat de keuze aan Hello Fresh. Zo eten we eens uit onze comfort zone; wat eigenlijk ook mijn insteek was om dit te gaan proberen.

Vandaag staat de parelcouscoussalade met avocado en feta op het menu

Vrijdag

De laatste werkdag van deze week alweer; ik breng ‘m in mijn thuiskantoor door. Tussen de middag ga ik een rondje hardlopen, en dan is het tijd voor weekend.

Bij de post ligt een cadeautje van het hotel waar wij altijd verblijven tijdens onze jaarlijkse wintersportvakantie; wat hoop ik begin volgend jaar deze buff daar in gebruik te kunnen nemen !

Zaterdag

Deze zaterdag begint met een afspraak bij de kapper, en daarna ga ik met Little Miss C wat uurtjes de stad in. We lunchen uitgebreid, en shoppen uitvoerig bij de Hema, Jamin, en Rituals. Genieten is het, met mijn heerlijke dochter.

Hij is wel mooi, deze puzzel

’s Avonds leg ik het laatste stukje van mijn Lady&Vagebond puzzle. Hij is af, ein-de-lijk, wat een klus was het, met al die stukjes die qua kleur zo op elkaar lijken, maar hij is wel erg leuk geworden. Ik laat ‘m nog even liggen om van te genieten.

Zondag

En vandaag start ik met een nuchtere 5k waarna ik Little Miss afzet bij het zwembad. Ze gaat met een paar vriendinnen zwemmen, en ik besluit van die paar vrije uurtjes gebruik te maken door te gaan shoppen bij Nike. Mijn missie is een paar nieuwe training schoenen , die ik kan gebruiken voor Zumba (en hopelijk eerdaags voor Bootcamp).

Komende week krijg ik mijn 2e covid-vaccinatie, en komen er 5 meiden logeren. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #26/2021

  1. Ik kies ook altijd de makkelijke maaltijden van Hello Fresh maar kies wel zelf hahaha ik heb er twee thuis die nogal moeilijk kunnen doen met eten dus ook al eten we nu wel anders dan voorheen en moeten ze ook echt een maaltijd maken vinden we over het algemeen de meeste wel erg lekker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.