My Weekly Diary #24/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik in de ban van een boerenbruiloft, besloot ik mezelf in te schrijven voor een intensive, en vond ik in totaal maar liefst 8 Happy Stones. Daar word je toch gewoon blij van ?! Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De dag begint niet zoals gepland. Als mijn wekker gaat, voel ik me niet goed; ik heb het super koud, ben misselijk, voel me zwak, en heb last van mijn hoofd. Help ! Ik snooze een aantal rondjes, val telkens weer in slaap, maar als de wekker dan weer gaat, voel ik me nog niet okee. Uiteindelijk besluit ik me met mijn werklaptop in bed te installeren en daar mijn werkdag te starten. Gedurende de ochtend doezel/werk ik af-en-aan, en ik ben blij als ik rond het middaguur de energie heb om een douche te nemen. Ik knap daar wel wat van op, en de rest van de werkdag spendeer ik gewoon zittend achter mijn bureau. Maar uitloggen doe ik vroeg, en naar bed gaan ook. Hopelijk voel ik me morgen beter !

Dinsdag

En gelukkig gaat het een stuk beter, vandaag! Ik heb geen idee waar ik gister last van had, ik bedoel zo misdragen heb ik me niet in het weekend, maar gelukkig voel ik me iets sterker als ik wakker word! Ik werk lekker, en tussen de bedrijven door verschoon ik mijn bed. Niets zo fijn als crispy beddegoed.

‘s Avonds ga ik naar Zumba; ik doe op halve kracht mee en hoop waar-ik-dan-ook-last-van-heb eruit te zweten.

Woensdag

Op mijn parttime dag slaap ik wat uit, rommel ik wat in huis, lees ik mijn boek uit, en ga ik op de fiets naar het bos waar ik een rondje hardloop. Maar eigenlijk is het veel te heet. ‘s Avonds eten we lekker buiten van de Boretti buitenkeuken.

Ik ga met een Disney filter in de weer, kijk, zo zou ik eruit zien als Princess. Mooi hè!

Princess Vera

Donderdag

Pfff wat is het warm en plakkerig vandaag; ik hoop echt dat het vanavond hard gaat onweren en dat daardoor de warmte en bedruktheid uit de lucht gaat. Qua werkdag is het een prima dag, zonder bijzonderheden.

I’d say yes to this dress

‘s Avonds doe ik alvast wat inspiratie op voor een feestjurk, en verder besluit ik mezelf een weekendje weg cadeau te doen; ik ga in juli een 3-daagse intensive volgen om mijn persoonlijke ontwikkeling verder te boosten.

Vrijdag

Gelukkig heeft het vannacht geonweerd, wat een noodweer was het zeg, maar het heeft de lucht wel geklaard. De temperatuur is een stuk aangenamer. Ik werk vandaag gestaag aan een stuk, en ’s avonds doe ik wat boodschapjes en een korte run in het bos.

Tijdens de run vind ik 5 Happy Stones; de een na de ander vind ik tijdens mijn rondje om het vennetje. Zo leuk!

Ik nam de stenen mee om ze elders weer zelf te verstoppen

Zaterdag

Boe voor de boerenbruiloft!

Een heerlijke dag vandaag, bestaande uit inspiratie opdoen voor een boerenbruiloft, macarons eten, uitgebreid lunchen, bbq-en, ijs, veel lol hebben, en weer 3 Happy Stones vinden.

Zondag

En deze laatste dag van de week besteed ik met uitslapen en een heerlijke 10 km run.

Komende week is alweer Little Miss C’s laatste volle (lagere) schoolweek. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #24/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.