My Weekly Diary #20/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stond in het teken van hoofdpijn, schuimbaden en een social media detox. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De ochtend begint met goed nieuws; de opbrengst van de Miles4Life actie van mijn werkgever, vorige week, is bekend. We hebben als team een geweldige opbrengst bij elkaar weten te lopen: € 15.000,- voor KWF!

Miles4Life

Verder is vandaag een dag, niet om naar huis te schrijven. Ik zit niet lekker in mijn vel, ben snel geïrriteerd, en ik heb het koud. Mijn werkdag laat ik dan ook rond een uur of 17:30 voor wat het is, en de avond pak ik even lekker wat tijd voor mezelf.

Het nieuwste project dat Little Miss C voor ons bedacht heeft

Ik start met het nieuwste project dat Little Miss C voor ons bedacht heeft: een legpuzzel van Lady&Vagebond van 1.000 stukjes. Ik ben benieuwd of ze net zoveel tijd hieraan gaat besteden als aan ons diamond-painting-project … Nadat ik een uurtje gepuzzled heb, neem ik een warm bad en kruip ik vroeg met een boek onder de wol. Morgen weer een dag!

Dinsdag

‘s Ochtends ligt bij de post een belangrijke envelop: de oproep voor mijn covid-19 vaccinatie.

Verder is vandaag ook niet zo’n okee-dag. Ik ben moe, heb het koud, en voel me wat zwakjes. Ik doe het rustig aan, maar ga ‘s avonds wel naar Zumba. Voor het eerst in maanden weer eens in de frisse lucht, op het grasveld in het avondzonnetje, ik heb er keihard van genoten !

Na Zumba voel ik me al wat beter, maar ik besluit er wel verder een relaxte avond van te maken, en morgen wat uit te slapen.

Woensdag

Helaas lukt het uitslapen niet helemaal, of althans, het blijkt niet lang genoeg om me helemaal kipfit te voelen. Ik word wakker met hoofdpijn, en die blijft de rest van de dag aanhouden.

’s Middags ga ik naar de kapper, en shop ik wat, maar na het eten taai ik snel af naar boven. Ik neem een warm bad, en duik met een boek onder de wol. Hopelijk voel ik me morgen wat beter !

Lekker badderen

Donderdag

Gelukkig sta ik vandaag op zonder hoofdpijn, en voel ik me wat beter. Mijn werkdag is okee, en ik loop na het werk ook nog 10 km hard. Voor de rest doe ik het nog steeds een beetje rustig aan. Ik lees en puzzel wat, neem wederom een warm bad, maar meer spannends zit er niet in vandaag.

Aandoenlijk …

‘s Avonds begin ik op Netflix met de film Demain Tout Commence, met die leuke Omar Sy, wat een sympathieke uitstraling heeft die man toch.

Vrijdag

Bij het opstaan voel ik me gelukkig helemaal goed, geen hoofdpijn meer en weer lekker in mijn vel. Mijn werkdag is rustig, en ik begin vrij relaxed aan de klusjes die op mijn To Do staan. Tot mijn hoofdpijn weer opkomt …

Prachtig design van Martyna Zoltaszek

Eigenlijk zou ik met een vriendin gaan borrelen vanavond maar ik besluit gezien de hoofdpijn verstandig te zijn en af te zeggen. Ik kijk Demain Tout Commence af, wat een prachtige film!, ik start met schilderen, en neem een warm bad. En gezien de hoofdpijn besluit ik ook een social media detox van 3 dagen in te lassen, even kijken of wat minder schermtijd effect heeft.

Zaterdag

Vandaag ga ik met Little Miss C naar de stad. Zij heeft wat missies bij Kruidvat en Jamin, en ik besluit naar Douglas te gaan om mezelf een nieuw geurtje cadeau te doen. In eerste instantie wil ik gaan voor My Way, de nieuwe geur van Armani, maar uiteindelijk ga ik overstag voor Libre van YSL. Die fles alleen al is prachtig!

Mijn nieuwe lijfgeur

Zondag

En vandaag slaap ik uit en ‘s middags gaan we met z’n 3-en even lekker uitwaaien aan het strand. Mijn hoofdpijn is voor de tweede dag op rij weg, hopelijk blijft dat ook zo! ‘s Avonds puzzle ik nog wat en neem ik om het af te leren nog een warm schuimbad.

Komende week hoef ik maar 3 dagen te werken, en hoop ik me wat fitter te voelen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #20/2021

  1. He bah.. Wat vervelend dat je niet lekker in je vel kwam deze week. Hoop voor je dat je volgende week weer kwiek en monter bent!
    Ik was ook op zoek naar een nieuwe geur maar zit enorm vast geroest aan mijn oude vertrouwde hahahahhaa

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.