VAPONA VLIEGEN LOKAAS

Ik heb de laatste tijd enorm veel last van vliegen, in en om mijn schuur. Waar ze vandaan komen ? Ik heb geen idee. Wat ik wel weet, is dat ik me mateloos stoor aan hun gevlieg, en gezoem. Ik vind het maar vieze beesten, en ik wil er zo snel als mogelijk is vanaf.

Als ik aan vliegenbestrijding denk, dan denk ik aan die vieze bruine vliegenvangers, die mijn oma aan het plafond had hangen, en waar allemaal dode vliegen aan vast gekleefd zaten. Iewww, de gedachte alleen al ! Een vliegenmepper vind ik eigenlijk ook geen optie, dat geeft alleen maar vieze vlekken, en hoe maak je zo’n ding schoon eigenlijk ? En dan hebben we nog die spuitbussen vol chemische componenten, maar eigenlijk gebruik ik die liever ook niet in mijn leefomgeving. Kortom, ik was er nog niet uit hoe ik het probleem op wilde lossen, tot ik vandaag vliegenlokaas van VAPONA in de winkel zag liggen.

Dit apparaat belooft 6 weken lang continue bescherming te bieden, en vliegen in minder dan 5 minuten te doden. Ik besloot er direct een aan te schaffen, en vandaag, na 6 weken gebruik, vertel ik je hoe me dat bevallen is !

Het anti vliegenapparaat ziet er discreet uit; het valt in feite niet op – ideaal ! Ik besluit het horizontaal te plaatsen, maar verticaal is het ook mogelijk. Je kunt het zelfs vastplakken; op de achterkant van het product zit een dubbelzijdige sticker.

Volgens VAPONA is de effectiviteit aangetoond tot 6 weken na opening van de verpakking. Nou, ik weet niet waar mijn vliegen last van hebben, maar ik heb in die 6 weken geen enkele vlieg aan kunnen trekken met dit anti-vliegenapparaat. Ik ben dan ook danig teleurgesteld in de werking.

Ik kocht de VAPONA vliegenlokaas voor EUR 7.99

Heb jij nog goede tips voor mij om van vliegen af te komen ? Liefs, Vera

2 gedachten over “VAPONA VLIEGEN LOKAAS

  1. Als je er geen vlieg mee hebt kunnen aantrekken, is dat toch goed? Of begrijp ik het verkeerd?
    In elk geval, ik vind vliegen ook vies en heb ze liever niet in huis. De kat vangt ze en eet ze op.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.