My Weekly Diary #04/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijk in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik de lente in mijn bol, was ik lekker creatief bezig, en bleek ik geen functionerings- maar een beoordelingsgesprek te hebben !
Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Kom maar door met die lente!

Na mijn (thuis-)werkdag, die prima verloopt, doe ik even boodschappen bij de Appie. Ik koop kersenbloesemtakken die ik versier met de vilten haasjes die ik gisteren bij de Flying Tiger kocht. Ik heb zo’n zin in het voorjaar; je merkt het ook al een beetje als je naar buiten gaat. Spring is in the air !

Dinsdag

En vandaag mag ik naar kantoor. Ik heb om 15.00 uur de oplevering van mijn project, en om 16.00 uur mijn Functioneringsgesprek. In de loop van de ochtend ga ik naar kantoor. En waar ik tot voor kort standaard mijn parel oorbellen in had, kies ik nu met zorg mijn statement earrings uit. Ik twijfel een beetje, maar kies uiteindelijk voor deze met goud. Ik mag voortaan wel mijn wekker vroeger zetten, hahaha.

Helaas is niet iedereen in mijn omgeving even enthousiast over mijn nieuwe sieraden …

Uiteindelijk vertrek ik pas rond 19:15 uur van kantoor, maar wel met een goede beoordeling en de toezegging dat ik per 01.06.21 een vast contract krijg, in the pocket!

Woensdag

De ochtend begin ik met een uurtje haken aan mijn dekentje. Ik ben behoorlijk verrast als blijkt dat ik de laatste bol wol uit mijn voorraad pak. Zal ik eindelijk genoeg wol hebben besteld; zal mijn dekentje eindelijk klaar zijn ? Ik begin snel met haken.

De Laatste Bol …

Rond een uur of 11 is het tijd voor mijn geplande hardlooptraining van 10 km, en daarna is het alweer tijd om Little Miss C van school te halen. ‘s Middags wil Little Miss C graag met me knutselen, waar ik maar al te graag op in ga, en ’s avonds plof ik op de bank.

Donderdag

Tot laat Powerpointen

Een drukke dag vandaag, werktechnisch gezien. Ik ben zo gestresst en loop zo tegen de klok te werken dat Zoomba vanavond me eigenlijk helemaaaal niet uitkomt. Maar ik besluit verstandig te zijn en toch met de les mee te doen. Na Zoomba log ik toch nog even in, en rond ik wat zaken af. Dat haalt de druk van morgen af. Hopelijk.

Vrijdag

Ik merk goed dat ik gisteren pas om 23:30 uur uitgelogd heb; ik ben behoorlijk duf. Hoe dan ook roept het werk, en vóór 08:00 uur log ik alweer in. De ochtend werk ik gestaag door, ’s middags ben ik extern, en ’s avonds kan ik met een goed gevoel mijn computer uitzetten; maandag weer een nieuwe dag !

’s Avonds doe ik niet zo veel meer. Er staat boerenkool met spekjes en worst op het menu en ik kijk wat teevee.

Niet mijn favoriet, Hollandse kost, maar boerenkool vind ik nog wel te doen

Zaterdag

En omdat het vorige week zo druk was doen we vandaag een hernieuwde poging even naar de Zara te gaan, ik heb wat zwarte basic truitjes nodig. Gelukkig is het rustig en behalve mijn zwarte basic truitjes slaag ik ook voor wat andere kleurtjes, en Little Miss C scoort ook nog een leuke hoodie. Daar moet op geproost worden met een bubble tea van 8tea5, onze nieuwste hotspot!

Zo leuk, deze basic truitjes met gouden knoopjes op de arm van de Zara, ik kocht ze met en zonder colletje

’s Avonds kijken we de film Ava, maar ik vind die zo tegenvallen en val spontaan in slaap op de bank. Gevolg : ’s nachts doe ik bijna geen oog dicht.

Zondag

Mijn power ontbijtje, op bed uiteraard

Ondanks het feit dat ik al die tijd wakker ben, besluit ik toch te blijven liggen en te proberen nog wat te slapen, maar helaas, het lukt niet. Uiteindelijk besluit ik om 09:00 uur mijn ontbijt te maken, en wat te bloggen. ’s Middags doe ik een lange duurloop, en ’s avonds kijk ik wat teevee. En toen was de week, en de eerste maand van het nieuwe jaar alweer voorbij. Time flies !

Komende week wil ik een betere work/life-balans hanteren; ik wil echt wat minder uren draaien. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #04/2021

  1. Gefeliciteerd met je vaste contract dat is toch fijn en geeft net even wat meer zekerheid. Ik wil ook wat kleding shoppen maar ik kan online maar moeilijk slagen kan gewoon vaak niet zoveel met de foto’s die op websites staan krijg niet een goed genoeg beeld hoe het zou staan.

    Like

    1. Thanks! En online shoppen vind ik ook helemaal niks, ik wil de stof voelen en een indruk krijgen van de kwaliteit. Buiten het feit dat ik winkelen ook gewoon een leuk uitje vind ! X

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.