02.02.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Taittinger Prestige Rosé Brut ♥ hardlopen ♥ waterkerssoep ♥ Ferrari Perlé Trentodoc ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ nieuwe samenwerkingen ♥ minneola’s ♥ verse tulpen ♥ Lupin ♥ een goede beoordeling ♥ Neutraal Terrein ♥ warm kruikje ♥ Zeeland ♥ bubbels ♥ qad and cae ♥ Calippo Lemon-Lime ♥ statement earrings ♥ dat mannetje! ♥ mijn lieve volgers ♥ bubble tea ♥ in bad met badbruisballen ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ spring is in the air ♥ een vast contract per 01.06.2021 ♥ Segafredo VIVACE lungo dark ♥ kaarsjes ♥ diamond painting ♥ logeerpartijtjes ♥ knutselen met Little Miss C ♥ een bubble en een druifje ♥ shoppen ♥ leuke gesprekken ♥ lange duurlopen weer oppakken ♥ de Heide ♥ mijn werk ♥ mijn huis decoreren ♥ Pickles chips ♥ haken aan mijn deken

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.