Heb ik mijn doelen van januari 2021 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 2 doelen gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand januari 2021 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

Weg met die gele tanden

De plannen om mijn tanden te laten bleken, hetzij zelf, hetzij door een kliniek, heb ik voorlopig even in de koelkast gezet. Ik heb nu namelijk al mijn hoop gezet op de Ecodenta Tandpasta whitening houtskool extra black, waarvan ik serieus nu al de indruk heb dat ‘ie mijn tanden al lichtelijk witter gemaakt heeft (ik gebruik de tandpasta nu ruim een week).

Spaarpot kopen

Om ook dit jaar mijn 52 weeks spaar challenge te volbrengen had ik een spaarpot nodig die ik niet tussentijds kon openen. Inmiddels is die in mijn bezit, en heb ik ook de eerste stortingen gedaan.

Heb ik mijn doelen voor de maand januari 2021 gehaald ?

Yasss !

En dit was de laatste keer dat ik deze maanddoelen-post plaats. Ik merk aan mezelf dat ik steeds vaker op zoek moet gaan naar een doel, om maar vulling voor deze rubriek te krijgen. Op zich wel een goed teken natuurlijk, dat betekent dat ik in de loop der tijd een stuk slagvaardiger ben geworden, en deze rubriek niet meer nodig heb als stok achter de deur voor mezelf !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.