My Weekly Diary #52/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week deed ik van die typische Kerstvakantie-dingen, én ontdekte ik nieuwe favoriete kerstnummers. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag is de eerste dag van mijn X-Mas Holiday Break, en die besteed ik met lekker keuvelen in huis, onder het genot van de Christmas Top 100; superleuk om ook eens andere liedjes te horen dan de standaard nummers. Ik begin zo langzamerhand steeds meer in de Kerstsferen te komen. Ik koop nog wat Kerstverlichting voor wat extra knusheid, en ’s avonds hebben we onze traditionele Pizza&Prosecco Party.

Pizza e Prosecco

Dinsdag

De dag begin ik relaxed met een paar uurtjes haken. Dit keer aan een kussentje voor op de bank, even een snel projectje tussendoor. Ik had namelijk zin in wat anders dan die deken. ‘s Middags ren ik mijn standaard rondje van 10 km. en na een warm bad, en een paar kommen zelfgemaakte witlof-roomsoep spendeer ik de avond heerlijk relaxed op de bank. Een fijn dagje was dit!

Inmiddels staat de Christmas Top 100 full-time aan en ik heb intussen een aantal nieuwe kerstnummers ontdekt. Mijn nieuwe favorieten zijn :

4. Christmas Isn’t Christmas ‘Til You Get Here (Kylie Minogue)
3. I Met An Angel (On Christmas Day) – Céline Dion
2. It Snowed (Remastered) – Meaghan Smith
1. Let’s Have a Merry Merry Christmas – Vera Lynn

Woensdag

En ook vandaag is precies zo’n dag die je associeert met Kerstvakantie : uitslapen, keuvelen in huis, en ik begin aan een Jan van Haasteren puzzel (New Year Party).

‘s Avonds maak ik een wandelingetje om een kerstkaartje te bezorgen in een voor mij onbekende wijk. Ik vind het zo leuk om te zien hoe de huizen getooid zijn met verlichting en hoe iedereen er werk van heeft gemaakt. Na het eten ga ik door met de puzzel, en als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet ging slapen vóór die puzzel af was. En ja … dat was pas om 01:50 uur

Donderdag

Het was weer genieten van al die hartverwarmende en romantische herenigingen

Kerstavond is niet compleet zonder de All You Need Is Love Kerstspecial. Getooid met een borrelplank en niet te vergeten, een doos tissues.

Vrijdag

Eerste Kerstdag ga ik allereerst langs lokale traiteurs om alle food voor de komende dagen te halen. We starten de dag met een een Kerstbrunch en cadeautjes, en na het uitpakken gaan we keihard aan de bak met 2 leuke spellen die onder de Kerstboom lagen : Uno Extreme en Levensweg.

Uno was al leuk, maar Uno Extreme! is dat helemaal

Na het diner kijken we A Christmas Carol, een klassieker die wat mij betreft niet mag ontbreken in het rijtje kerstfilms.

Zaterdag

Levensweg

En ook vandaag is zo’n typische Kerstdag die in het teken staat van eten en spelletjes doen.

Zondag

Rainy Run …

En Derde Kerstdag is eender aan de andere twee, hoewel … ik start de dag enigszins sportief met 20 minuutjes hardlopen op een nuchtere (nou ja, met al die overschotten aan Kerstkransjes, Kerstbrood en andere lekkernijen valt het moeilijk nuchter te noemen, hahaha) maag. De rest van de dag geniet ik van de family-time; het waren heerlijke Kerstdagen.

Komende week ben ik nog een weekje vrij, en ga ik sowieso een dagje naar mijn geliefde Zeeland. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #52/2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.