Mijn Wishlist

Vandaag deel ik mijn huidige Wishlist, en dan niet zozeer omdat ik die dingen graag onder de Kerstboom wil vinden. Nee, het is meer zo dat het mijn intentie is om mijn successen meer vieren. En deze cadeaus ga ik mezelf bij bepaalde mijlpalen zeker cadeau doen (en okee, als de Kerstman nog wat inspiratie nodig heeft dan mag hij heus een van onderstaande items voor mij uit Lapland meenemen hoor …)

Pin DON’T BUG ME van Pinupfeminine.nl

 ‘Gewoon een kevertje’, zul je denken, onzichtbaar en onopvallend. Maar heb je gezien wat voor een sterk harnas deze dame heeft? Kun je haar schoonheid zien? En wacht eens even, ze kan ook nog vliegen. Wat wil je nog meer, stop met onderschatten!

Deze broche met magneet wil ik heel graag hebben om dagelijks te dragen als subtiele note-to-self in de vorm van een accessoire. Uiteraard uitgevoerd in goud (prijs EUR 150.00).

Tas all-time favourites (ATF)

Een goeie shopper met rits komt altijd wel van pas, en waar ik bij mijn shopsessies zweer bij mijn Pliage Neon van Longchamps, wil ik voor mijn zomerse activiteiten aan het strand/zwembad een groter exemplaar. Ik heb mijn oog laten vallen op de kleine shopper washed canvas camouflage (prijs EUR 79.95).

En uiteraard wil de bijpassende toilettas erbij (prijs EUR 29.95)

totebag monogram initial ruby|ecru

Ik weet nog niet of ik mijn voornaam of mijn initialen op de tas geborduurd wil hebben.

Waar de tas hierboven lekker neer kan gooien, wil ik ook nog een iets luxere tas, voor als ik op chique ga. Dan wil ik de tote bag van marie Essentials (prijs EUR 79.00). Nu nog even bedenken wat ik erop ga laten borduren.

essencio business agenda

Als planner addict ben ik gek op papieren agenda’s, lijstjes, en notitieboekjes. Overal heb ik wel losse boekjes en post-its liggen, en ik ben nog steeds op zoek naar de ideale agenda/planner/notebook-in-een. Hoewel ik ‘m nog niet in levenden lijve heb vastgehouden en dus nog geen zicht heb op het “juiste” papier, of dat ie makkelijk open blijft liggen (belangrijke zaken !) denk ik dat de essencio business agenda heel goed in de buurt komt van wat ik zoek. Hij ziet er van buiten niet alleen prachtig uit (met zijn harde kaft, en elastieke band – ook belangrijk !), volgens de beschrijvingen heeft ‘ie veel schrijfruimte en biedt ‘ie een overzichtelijke week- en pagina-indeling, en ik denk dat ‘ie daardoor heel geschikt is om mijn werk, prive, en blogplanning in op te nemen.

Vier jij je successen eigenlijk ? En wat zou jij voor jezelf kopen ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.