My Weekly Diary #50/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik werktechnisch gezien zeer productief, kwam ik steeds meer in Kerstsferen, en ging ik lekker shoppen. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Stapels kerstkaarten in het Engels en Nederlands, gesorteerd per Account Manager

De week start goed met een dagje kantoor! Een collegaatje van mij vroeg om hulp bij het printen van etiketten voor de kerstkaarten, en je begrijpt, die bood ik direct. Het klusje vergt echter wat meer tijd dan voorzien en zo komt het dat ik pas rond 19:15 uur van kantoor vertrek. Als ik thuis kom heb ik niet veel trek en ik besluit alleen wat fruit te nemen als diner. Later op de avond neem ik nog een stuk citroentaart met een glas rode wijn. Een zalige combi kan ik je vertellen …

Dinsdag

Thuiswerken en Zoomba, een standaard dinsdag-dag dus, waar eigenlijk niet veel over te vertellen valt. Behalve dan dat ik, tijdens mijn lunchpauze wandeling een struik met prachtige paarse besjes spot, die ik nog nooit eerder gezien heb.

Werkelijk prachtig, deze Callicarpa (schoonvrucht)

Woensdag

Ik ben weer lekker vroeg wakker en ren voor ik Little Miss C van school ga halen een rondje van 10 km. ’s Middags ga ik naar de Bib, die is weer open gelukkig, en na karate mag ik aanschuiven bij de niet-te-evenaren Pasta Bolo di Papa, de lekkerste.

Buon appetito

Donderdag

Pfff… wat een rommelige dag vandaag; ik kom er niet lekker in, en het lijkt wel alsof ik mijn werk maar niet gedaan krijg. Geen. Fijn. Gevoel. En dan heb ik ook nog een X-mas event van 15:30 tot 18:30 uur … voor mijn gevoel komt dat zó niet uit !

Gelukkig is het event super leuk (het is een Pub Quiz), en het is dat mijn team 1 strafpunt had gekregen, anders hadden we gewonnen ! Het was zo leuk ook om te zien hoe iedereen er “kersterig” bij zat. En ook ik had mijn best gedaan met mijn foute kersttrui en een kerstmuts.

Echt zo leuk om te zien hoe iedereen z’n best had gedaan

Na de pubquiz eten we snel wat en voor mijn eigen gemoedsrust besluit ik Zoomba te skippen en in plaats daarvan wat over te werken. Ik vind het simpelweg een naar gevoel niet “on top of my job” te zijn, en dan werk ik liever vandaag wat door dan dat ik me morgen voor het weekend helemaal de kop over werk.

Vrijdag

Vandaag log ik al om 08:00 uur in, en ik ga verder met waar ik gisteren gebleven was. Ik zet allerlei zaken in werking, handel losse eindjes af, en stort me eindelijk op een rotklusje dat ik al veel eerder had moeten doen en maar telkens uitstelde, en ik besluit dat ik pas uit mag loggen als die klus gedaan is. En al is dat pas ver na 18:00 uur, ik voel me helemaal voldaan en ga met een goed gevoel het weekend in.

Pfff … het leek wel hogere wiskunde, het inplannen van deze afsprakenreeks

Eigenlijk was het plan om ’s avonds naar de stad te gaan om cadeautjes voor onder de kerstboom te scoren, maar ik besluit lekker thuis te blijven en in plaats daarvan een relaxed avondje op de bank, voor de televisie, te houden. Dat is alweer een tijd geleden.

Zaterdag

Vandaag ga ik lekker naar de stad om te shoppen ! Ik slaag leuk, zowel voor mezelf, als voor cadeautjes onder de kerstboom. Wat een heerlijk dagje was dit !

Ik scoor vandaag onder andere deze Foute Kerst Trui

‘s Avonds doe ik een Mulan-marathonnetje op Disney+. Ik kijk eerst de animatie en daarna de live-action, waarbij de laatste mijn favoriet is. Hij is zo ontzettend mooi gemaakt.

Zondag

Vandaag ga ik al vroeg boodschappen doen. Hoog op mijn boodschappenlijstje staat een voorraadje STARBUCKS NESPRESSO HOLIDAY BLEND, ik vind die zo lekker, maar helaas zijn ze uitverkocht. En omdat het een limited edition betreft, komen ze niet meer ook. En ook bij een andere Appie zijn ze OOS. Gelukkig besluit ik toch nog een kansje te wagen bij de Jumbo, want daar zijn ze nog. Ik neem direct 6 verpakkingen mee.

’s Middags ga ik naar de prachtige Kerstshow bij Intratuin, en ’s avonds besluit ik stoofpeertjes te maken. En terwijl die lekker staan te pruttelen, en ik van de heerlijke geur geniet, schrijf ik deze blog.

Ik vind stoofpeertjes altijd net taartjes, zo lekker zoet

Komende week wordt werktechnisch gezien een drukke week, met waarschijnlijk 2 afspraken buiten de deur. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #50/2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.