Mijn doelen voor de maand december 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen, maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Weg met die gele tanden !

Al langer stoor ik me aan de verkleuring van mijn tanden; ze mogen van mij wel wat witter. Het is sinds een paar maanden dat de gele gloed mij steeds meer tegen gaat staan, en ik merk dat ik inmiddels standaard als eerste naar mijn tanden kijk op foto’s. En dat bevalt me niet. Daarom dit doel om eens uit te gaan zoeken óf en hoe ik mijn tanden witter kan maken, rekening houdend met de facing van mijn linkervoortand.

Vooruitwerken voor Forever38.com

Voor het eerst sinds jààààren (ik kan me serieus de laatste keer niet meer herinneren), heb ik de periode tussen Kerst en Nieuwjaar vrij genomen. En omdat ik die periode ook echt van mijn vrije tijd wil genieten, wil ik mijn blogposts voor die dagen al klaar hebben staan. Daarom dit doel om minimaal 4 blogposts vooruit te schrijven.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.