My Weekly Diary #49/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week speelde ik Pakjespiet, kreeg ik zelf ook onverwachte cadeaus, en had ik een food baby van heb-ik-jou-daar. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De ochtend werk ik thuis, en zo rond het middaguur vertrek ik naar kantoor. De chocoladeletters voor de collega’s zijn binnengekomen, en die moeten vergezeld van een persoonlijk kaartje met tekst verstuurd worden. Een klusje waar ik me graag voor opgeworpen heb, álles voor een dagje kantoor, hahaha.

Omdat mijn werk vlakbij de carwash zit ga ik eerst daarlangs. Het voordeel van een tijd niet gaan: je ziet het verschil enorm!

Ideale afleiding : selfies maken (want stiekem blijf ik de carwash doodeng vinden)

Eenmaal op kantoor ga ik direct aan de slag en maak de kaartjes met de gedichten verzendklaar, maar omdat de chocoladeletters tijdelijk onvindbaar zijn kan ik niet verder voor vandaag. Dat komt dan morgen wel. Ik rijd nog even langs de Action voor wat rollen inpakpapier en daarna naar huis waar ik na een frisse douche geniet van een pizza die eigenlijk iets te lang in de oven gezeten heeft .. maar ik klaag niet want de oorzaak was zalig.

Dinsdag

54 chocoladeletters

En vandaag ben ik Pakjespiet Vera, ik verpak alle letters als cadeautjes, stop de gepersonaliseerde gedichtjes in de enveloppen, en maak ze verzendklaar. En uiteraard maak ik er ook een voor mezelf.

Na het werk ga ik naar huis voor een lesje Zoomba. Helaas is er nog geen zicht op dat de fysieke lessen hervat worden, maar het online lessen is een aardig alternatief dus ik ben december member geworden. De les van vandaag bestaat uit allemaal nieuwe dansjes, en hoewel ik absoluut niet mee kom, zowel qua ritmegevoel als qua lenigheid, geniet ik, en daar gaat het uiteindelijk om.

Woensdag

Vandaag vieren we Pakjesavond maar er moeten nog wel wat voorbereidingen getroffen worden. Zo flans ik ‘s ochtends nog de Sinterklaas speurtocht in elkaar die we vanavond gaan doen. Daarna ga ik 10 km rennen; alvast de calorieen van het traditionele Pakjesavond diner eraf rennen, hahaha.

Dit jaar vierden we Sinterklaas met een speurtocht

‘s Middags komt een vriendin van Little Miss C spelen en ‘s avonds is het volop genieten van Little Miss C die als een razende de speurtocht af werkt. En van haar gezicht als ze de m&m Red surprise met een tegoed aan Robux als cadeau uitpakt. Een geslaagd heerlijk avondje!

Donderdag

Water, water, water, ik heb een enorme nadorst vandaag

Ik word ’s ochtends wakker met een nadorst en een food baby van heb-ik-jou-daar van die kaasfondue van gisteren, blehhh. Op dit soort momenten weet ik weer dat ik verzot ben van kaasfondue, maar niet te vaak ! Mijn dag verloopt verder zonder bijzonderheden : thuiswerken en Zoomba.

Vrijdag

Happy National Cookie Day!

Een lekker productieve thuiswerkdag, een 10 km-run die ik in exact dezelfde tijd als afgelopen woensdag liep, en een bezoek aan de kapper. Zo zag deze National Cookie Day er in hoofdlijnen uit (en dat deze feestdag alleen in Amerika gevierd wordt, maakte ons niet uit, wij aten er een extra koekje op !).

Zaterdag

Strandslag 9, mijn favoriet

En vandaag is het een self-care dagje, waar ik al tijden naar toe heb geleefd. Ik vertrek al vroeg naar de plaats van bestemming, en keer terug naar huis met een boel heldere inzichten. Onderweg stop ik ook nog even bij Kijkduin, een van de stranden waar ik zoveel herinneringen heb liggen.

Zondag

Hoewel ik het vannacht zeker 03:00 uur heb zien worden (waarom vliegt de tijd ’s avonds altijd ?), ben ik rond 08:00 uur al uit mezelf wakker en zo fris als een hoentje. Ik loop over van inspiratie voor mijn blog. Zo maak ik onder andere mijn blogposts voor aanstaande woensdag en vrijdag definitief, plan ik de post voor december en januari, en zet ik mijn eerste bevindingen van een product dat ik ter review ontvangen heb (Argan Haarolie) op papier. Rond een uur of 20 merk ik echter dat mijn aandachtsspanne af begint te nemen en de man met de hamer langs komt. Ik probeer er nog wat gezelligheid uit te persen, maar rond een uur of 22 ga ik dan toch slapen. En dat wil wat zeggen voor mij; normaal gesproken begint de avond dan pas !

Zondag is ook nagellak-dag, en zoals gewoonlijk doe ik dat, met alle gevaren van dien, vlak voor het slapen gaan in bed.

Komende week start met een dagje kantoor, en donderdag heb ik een pubquiz; ik ben reuze benieuwd hoe dat is ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #49/2020

  1. Best een werk al die letters inpakken 🙂 dit jaar hebben wij de chocoladeletters overgeslagen maar morgen ga ik naar kantoor want dan komen de kerstpakketten binnen en mag ik – net als jij – lekker mee aan de slag 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.