My Weekly Diary #47/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werkte ik elke dag, werd Little Miss C ineens ziek, en ging ik naar een voor mij heel belangrijke plek. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Pfff het is maar koud en donker als de wekker gaat. Little Miss C is na 2 weken Herfstvakantie niet wakker te krijgen, en ook ik heb de neiging om de dekens over mijn hoofd te trekken en stiekem te blijven liggen. Maar helaas, de plicht roept, en zo is Little Miss C netjes op tijd op school, en zit ik ruim vóór 08:30 uur alweer keurig achter mijn laptop, thuis. De werkdag verloopt zonder bijzonderheden.

Ik doe er nog wel Conimex Nasi kruidenmix doorheen

Als diner eet ik gele wortel nasi als alternatief voor nasi, een aanrader voor als je behoefte hebt aan een groenteboost. Ik eet er gemarineerde kippendijfilet bij, een van de lekkerste stukjes vlees, als je het mij vraagt.

’s Avonds volg ik een superinteressant online seminar.

Dinsdag

Een mega drukke werkdag vandaag, ik vlieg van hot naar her (in my mind dan, ik ben uiteraard gewoon weer vanuit huis ingelogd). Omdat mijn duo-collegaatje afwezig is, en zij eigenlijk morgen een vergadering moet notuleren, komt het werktechnisch gezien beter uit als ik morgen werk en die vergadering van haar overneem. Als alternatief ben ik nu vrijdag vrij, en dat is ook niet verkeerd, een lang weekend.

Om 18:30 uur log ik uit, en dan kleed ik me snel om voor Zoomba. Na het douchen plof ik op de bank neer, eet ik wat, en haak ik nog een half uurtje aan mijn dekentje.

24 extra bollen, het totaal staat nu op 36. Zal het genoeg zijn ??

Woensdag

Geen parttime dag, maar een werkdag dus vandaag; het is even omschakelen hoor ! De ochtend zit ik in een Stuurgroep, ik vind het nog wel interessante materie ook. Na de vergadering ga ik even lekker buiten wandelen, het is echt prachtig weer, en voor de lunch haal ik een ovenvers broodje met geitenkaas, peer, rucola, walnoten en honing-tijm.

Ik ben een echte geitenkaas-lover (sowieso houd ik als kaaskop van àlle kazen)

Om 18.00 uur ga ik met Little Miss C naar karate, gelukkig zijn de lessen <12 jaar weer toegestaan, en ’s avonds begin ik al een beetje met de uitwerking van de notulen.

Donderdag

Project “drieluik”

Na het naar school brengen van Little Miss C rijd ik niet naar huis, maar naar kantoor ! Vanwege een afspraak voor een project waar ik voor verantwoordelijk ben, is het handiger even op locatie te zijn. En daar ben ik super blij mee. Na mijn afspraak besluit ik op kantoor in te loggen, en vanuit daar te werken. Tussendoor klets ik wat bij met een handvol collega’s, en ik ga vol energie weer naar huis.
’s Avonds volg ik weer een lesje Zoomba.

Vrijdag

Naast de “gewone” werkzaamheden rond ik vandaag de notulen van het overleg van woensdag af, doe ik wat voorbereidingen voor volgende week, en dan is het tijd voor weekend ! Ik kick mijn weekend af met een supersnelle 10 km-run (3 minuten sneller dan het gemiddelde van de afgelopen weken, hoe dan ?), en na een warme douche plof ik lekker op de bank, en kijk ik A Star Is Born.

Scène uit A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga

Ik heb deze film in 2018 in de cinema gezien, en ik weet nog wel dat ik ‘m prachtig vond. En ook nu, op de televisie geniet ik met volle teugen van de prachtige muziek, het mooie verhaal, en okee, ik geef toe, van die knappe Bradley Cooper.

Zaterdag

Mijn uitzicht gedurende een aantal uurtjes toezicht houden aan Little Miss C’s ziekbed

Mijn plannen voor vandaag vallen in duigen omdat Little Miss C zich niet lekker voelt, en mij graag om haar heen heeft. Nouuu dat laat ik me geen 2x zeggen hoor. Waar mijn lieve meid normaal gesproken wars is van elke knuffel die langer dan een seconde of 10 duurt, vleit ze zich nu gedwee in mijn armen en liggen we tijden samen. Gelukkig voelt ze zich in de loop van de dag al een stuk beter, en is er alleen sprake van een zware verkoudheid.

Zondag

Vandaag vertrek ik naar een voor mij belangrijke plek waar ik in 2016 een bijzondere periode heb meegemaakt. Ik loop er in de bossen, contempleer, en steek een kaarsje op. Even alle tijd voor mij en mijn gedachten, soms heb je dat nodig (nou ja, ik wel in ieder geval!).

“Mijn” bankje

Komende week staat behoorlijk in het teken van de scholing van Little Miss C, én ik mag weer een dagje naar kantoor ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #47/2020

  1. Niks mis met Bradley Cooper haha. Succes op kantoor van de week. Ik denk dat ik de hele week thuis werk, volgende week wel 2 dagen naar kantoor en de week erna zelfs 3 maar daar vertel ik je dan meer over 😉 Fijne week alvast!

    Like

  2. Ik heb die film dus nog niet gekeken.. iedereen zegt dat het must see movie is! Maar mij trekt het niet zo. Misschien als ik mij eens verveel hahahahahaha (alsof dat ooit voorkomt 😛 ) En zo’n vrijdag vrij is lekker hè? Ik heb altijd op vrijdag vrij, maar meestal is die dag ook vol gepropt met allerlei afspraken en things to do 😛

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.