Heb ik mijn doelen van november 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 1 doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand november 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

Weg met die gele tanden !

Sinds een tijd zijn mijn tanden het eerste waar ik op foto’s naar kijk. En dan niet uit trots, maar meer als check of ze er “niet te geel” uitzien. Waanzin natuurlijk. En daarom wil ik uitzoeken of en hoe ik mijn tanden witter kan (laten) maken.

Het lijkt wel gisteren, dat ik dit doel opschreef. Ik vind de dagen momenteel zo vliegen ! Dus ik kan er kort over zijn, veel tijd heb ik niet kunnen besteden aan mijn onderzoek naar het witter maken van mijn tanden. Wel weet ik dat ik het niet zelf ga doen. Niet alleen heb ik last van blootliggende tandhalzen (lees : gevoelige plekken), ook heb ik een stukje aan mijn voortand. Het gevaar hiervan is dat als ik mijn tanden witter maak, dat dat stukje dan niet meekleurt. En dat moet ik ook niet hebben natuurlijk!

heb ik mijn doel voor de maand november 2020 gehaald ?

Nee dus. En daarom hevel ik dit punt over naar volgende maand.

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.