Mijn doelen voor de maand november 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen, maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

weg met die gele tanden !

Al langer stoor ik me aan de verkleuring van mijn tanden; ze mogen van mij wel wat witter. Maar sinds een paar maanden gaat de gele gloed mij steeds meer tegenstaan, en ik merk dat ik inmiddels standaard als eerste naar mijn tanden kijk op foto’s. En dat bevalt me niet. Daarom dit doel om eens uit te gaan zoeken óf en hoe ik mijn tanden witter kan maken.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

One thought on “Mijn doelen voor de maand november 2020

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.