11.11.2020 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Bridget Jones’s Baby ♥ gambaspies piri-piri ♥ het nummer Good Days van Alain Clark ♥ Liesbeth ♥ What the Love! ♥ visje eten in Domburg ♥ Villa Massa limoncello ♥ MRNA – Moderna, Inc. ♥ structuurjunkie ♥ Mahatma ♥ de geur van vers gerooide prei tijdens het hardlopen ♥ blog inspiratie ♥ Nike Air Max ♥ Brasschaat ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ Netflix ♥ niet-te-hard-het-is-biljart ♥ Thermomix ♥ mijn lieve volgers ♥ lange lummel ♥ Beekse Bergen ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ wandelen op de Heide ♥ Meghan&Harry ♥ Zoomba ♥ die herfstdagen waarbij je tegelijkertijd de warmte van de zon op je gezicht voelt, maar ook de koude lucht ♥ pistoletjes preparée met ajuin en verse koffie-on-the-go ♥ Emily in Paris ♥ koffiedate ♥ kaneelstok ♥ Lady & The Vagebond ♥ CNN’s Jake Tapper en John King ♥ Duinrell ♥ Jungle Book ♥ Efteling ♥ vasten paarsgewijs ♥ 30minsBCHS ♥ the road to 270

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

3 gedachten over “11.11.2020 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.