My Weekly Diary #45/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week hadden Little Miss C en ik Herfstvakantie, draaide de teevee overuren, en gingen we op de valreep nog een dagje uit. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De eerste dag van mijn weekje vrij begin ik met superlang uitslapen. Uiteraard ben ik al vroeg wakker, maar zonder enige moeite draai ik me daarna nog een he-le-boel keren om. Als ik naar buiten kijk, zie ik een en al ellende qua regen en wind, en ik besluit er dan ook een pyjama-dagje van te maken. Vandaag blijf ik lekker thuis en rommel en keuvel ik wat aan. Ik lees een boekje, blog wat, doe wat spelletjes met Little Miss C, en kijk naar de film remake van Lady en de Vagebond op Disney+.

… zwijmel …

Dinsdag

Vandaag een iets actievere dag, met een bezoekje aan de Appie, wat huishoudelijke klusjes (het nadeel van een staycation), en een vriendin van Little Miss C die komt spelen.

Pasta alla Natas

‘s Middags ren ik 10 km op een rustig tempo en na een warm bad en een heerlijk bord pasta, kijk ik Jungle Book op Disney+. Een prachtige live-action.

Wat een lief knap jongetje is die Mowgli toch

Woensdag

Langnek

Nog net voor ‘ie weer voor een periode dicht gaat brengen wij een bezoekje aan de Efteling. De kaartjes hadden we direct na annulering van onze trip naar Disneyland geboekt, en we besluiten na rijp beraad gewoon te gaan en de situatie ter plekke te aanschouwen. Het blijkt enorm rustig te zijn en we voorzien dan ook geen enkel bezwaar en/of risico voor dit bezoek. Bijkomend voordeel: omdat het zo rustig is, zijn er zo goed als geen wachtrijen en kunnen wij elke attractie meerdere keren doen.

Hotdog als lunch; het is immers election day in de VS

Tussendoor bekijken we regelmatig de nieuwsupdates in de hoop meer te weten te komen over de uitslag van de presidentiële verkiezing in de VS.

Donderdag

Donderdag alweer, time flies! Ik begin zo langzamerhand wel te wennen aan het ritme van uitslapen, lummelen en lekker thuis blijven. Bij het opstaan zet ik direct CNN aan in de hoop de uitslag van de presidentsverkiezingen te weten, maar de uitslag is nog steeds niet bekend. Gedurende de dag blijft de teevee aan staan.

Spannend hoor, deze nek-aan-nek-race

Ik lees wat, rommel wat aan, en bedenk me dat het wel weer eens leuk zou zijn om een haakproject te gaan starten, want dat is alweer een tijd geleden. Ik besluit een lekker dekentje voor op de bank te gaan maken. Na even op het net gesnuffeld te hebben vind ik een mooie steek die ik nog niet ken; de vasten paarsgewijs. Ik maak een proeflapje, en bestel de gewenste hoeveelheid wol online. Ik heb nu al zin om te gaan beginnen!

Proeflapje met vasten paarsgewijs

‘s Avonds doe ik een lesje Zoomba en na een warme douche begin ik aan de live-action bewerking van de animatieklassieker Aladdin.

Vrijdag

Bij het opstaan zet ik direct de teevee aan, maar er is nog steeds geen nieuws over wie tot president van Amerika is gekozen. Wat een cliff-hanger!

Geduld is een schone zaak …

Ondertussen krijg ik de melding dat de postbode vandaag tussen 11:30 en 15:30 uur mijn pakket wol komt brengen, en ik zit vol ongeduld te wachten. Ik heb zo’n zin om te beginnen! Mijn geduld wordt zwaar op de proef gesteld want ik krijg ook nog eens de melding dat mijn pakket vertraagd is … uiteindelijk wordt het om 16:30 uur bezorgd. En natuurlijk begin ik direct met het opzetten van mijn deken.

Kapsalon kan ik ook weer van mijn Food Bucket List strepen

‘s Avonds eet ik voor het eerst van mijn leven kapsalon; wat een machtige hap zeg … ik ben blij dat er frisse salade bovenop ligt.

Zaterdag

Een rustige dag vandaag die bestaat uit uitslapen, lezen, bloggen, en haken aan mijn deken. ‘s Middags ren ik nog een rondje en de avond spendeer ik op de bank, hakend en CNN kijkend.

Oranje after-run-snack (kaki fruit, wortel en mandarijn) matchend bij mijn oranje Apple Watch bandje

Zondag

My happy place

En vandaag start met Little Miss C’s golfles, waarna we doorrijden naar het strand, waar we even fijn uitwaaien en een visje eten. Een heerlijke laatste dag van mijn weekje verlof.

Komende week moet ik weer gewoon werken, maar heeft Little Miss C nog een (extra) weekje Herfstvakantie. Maar even kijken hoe we dat in gaan vullen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #45/2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.