Uitslag winactie !

Allereerst : wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen naar aanleiding van mijn winactie, dank jullie wel daarvoor ! En een hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers die ik heb mogen verwelkomen. Super !

En de winnaar is …

Afgelopen vrijdag was het tijd om aan de slag te gaan met een random lootjestrekprogramma om de winnares te bepalen, en de gelukkige die daar uit rolde is …

Liesbeth, die inmiddels de armband in goede orde ontvangen heeft.

Houd mijn blog in de gaten !

Omdat ik erg veel plezier beleefd heb aan deze winactie heb ik gauw weer een toffe winactie voor jullie klaarstaan. Houd mijn blog dus in de gaten, of word volger via WordPress, Bloglovin, of Instagram, dan word je automatisch op de hoogte gesteld van mijn nieuwe artikelen.

Liefs, Vera

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.