My Weekly Diary #35/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik voor het eerst in jaren serieus spierpijn, en ging ik voor het eerst in tijden 3x in één week buiten de deur eten. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Ik start mijn werkweek weer vanuit huis. Het is nog onduidelijk hoe lang ik nog thuis moet blijven, zeker is echter wel dat ik deze week nog niet naar kantoor mag. De ochtend begint vroeger dan normaal en ik werk gestaag door; ik moet echt even knallen omdat ik de hele middag in vergadering zal zitten. Rond 12:45 uur bedenk ik me ineens dat ik wel even moet lunchen, en vandaag heb ik zin in beschuitjes met roomboter en Venz rimboe krokovlokken puur&vanille. Ik eet deze achter de computer, en dan is het al tijd om in vergadering te gaan.

Het voordeel van thuis werken : je kunt tijdens de lunch precies eten waar je zin in hebt, en vandaag was dat dit !

Ik ben de enige die vanuit huis inbelt; de rest is gewoon op kantoor aanwezig. Helaas is de verbinding slecht en de deelnemers zijn niet goed hoorbaar. Besloten wordt, dat de vergadering opgenomen gaat worden, en dat ik de opname later uit zal werken tot notulen.

Rond 17:30 uur ontvang ik de link met de opname van de vergadering en ik besluit eerst een uurtje te gaan fietsen en te gaan eten, en daarna kruip ik weer achter de laptop om een start te maken met de notulen. Deze moeten namelijk binnen 72 uur na de vergadering verzonden zijn, dus tja, er is werk aan de winkel ! Mijn schrik is groot als blijkt dat de opname van 2:39:51 een registratie is van mijn persoontje die aan het werk is, en niet van de vergadering. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk ? Ik besluit toch de hele opname te bekijken, maar om 23:00 uur log ik uit; ik vind het welletjes geweest voor vandaag.

dinsdag

Vera calling …

Ik log alweer in om 08:00 uur, en heb nog de ijdele hoop dat ik gisteren iets verkeerds heb gedaan met de link. Maar helaas, de meeting is inderdaad niet opgenomen. Hoe het wel mogelijk is dat die opname gemaakt is weet men niet, maar voor mij is het wel duidelijk dat ik de webcam af ga plakken op die momenten dat ik niet in een call zit. Ik vind het best een creepy idee dat ik ruim 2,5 uur ongemerkt bespied ben.

Na het werk volg ik een proeflesje Zumba, en wow, wat een leuke workout is dat zeg. Enerzijds denk ik dat het heel erg goed is voor mijn lenigheid/flexibiliteit als hardloper, en anderzijds ook voor mijn ritmegevoel. En ik werd er serieus vrolijk van, van al die pasjes, al waren ze moeilijk te volgen. Conditietechnisch hield ik het allemaal prima bij, maar ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst zó getranspireerd heb. Heerlijk ! Ik besluit direct een tien-rittenkaart aan te schaffen.

Moe maar voldaan keer ik thuis, en na een warme douche plof ik met een pastamaaltijd en een wijntje op de bank. De rest van de avond doe ik even lekker niks !

woensdag

Vandaag is mijn parttime dag en dat houdt in : lekker rustig wakker worden met een espressootje of twee en een boek (ik lees momenteel in Overspel van Tatiana de Rosnay). Zodra ik wakker word, merk ik wel dat ik gisteren spieren gebruikt heb die ik normaal gesproken nooit gebruik. Ik heb spierpijn, met name in mijn onderrug, en dat is precies het gebied wat zo belangrijk is tijdens het hardlopen ook.

Rond 12:00 vertrekken we met zijn 3-tjes naar de tandarts. Dat blijft toch altijd spannend hè, tenminste dat vind ik wel. Er worden voor de zekerheid foto’s genomen en als daar ook geen bijzonderheden op te zien zijn, stap ik opgelucht die stoel uit. Gelukkig weer goed gekeurd voor een half jaar (en dat geldt overigens voor ons alle drie).

In de wachtruimte van de tandarts staat dit prachtige aquarium; ik vind het altijd rustgevend om daar naar te kijken tijdens het wachten

Na de tandarts gaan we eerst lunchen in de stad, nog wat shoppen, en ’s avonds naar karate, en een shoarmaatje eten.

donderdag

Pfff wat een waan-zin-nig drukke dag weer op het werk vandaag. Een en al last-minute changes, uitzoek klusjes, en verzoekjes, en uiteraard is alles even urgent. Gelukkig ben ik erg goed in 10-dingen-tegelijk-doen, en houd ik mijn rust en overzicht gemakkelijk, maar toch zit mijn hoofd aan het einde van de dag helemaal vol van dat geregel. Daarom besluit ik eerst een uurtje te gaan rennen voordat ik ga eten; even wat rust in mijn hoofd brengen.

Ik ben actief genoeg geweest vandaag, maar je kunt wel weer aan mijn “staan” zien, dat ik thuis gewerkt hebt. Ik zit dan veel te lang aan een stuk.

’s Avonds na het eten begin ik vol goede moed aan mijn Temptation Island-marathonnetje, maar als ik rond een uur of 22:00 merk dat ik erg moe begin te worden, besluit ik vandaag eens lekker vroeg te gaan slapen.

vrijdag

De laatste werkdag deze week is weer een drukke; ik krijg vandaag veel aanvragen om vluchten, lunches, hotelovernachtingen, en meetings te boeken. Gelukkig begint na de lunch de storm een beetje te liggen, en kan ik met een gerust hart om 17:30 uur uitloggen en weekend gaan vieren.

De snede geneest goed

Overigens is het nu precies een week geleden dat ik met mijn hand op een oester terecht kwam, en ik heb het idee dat de wonde goed geneest. Het is nog steeds afgeplakt, en de arts zei me dat het voor het mooie goed zou zijn te proberen het langer dan 5 dagen watervrij te houden, en dat doe ik nog steeds. Ik heb er overigens geen pijn aan of ongemak van, en als ik goed kijk zie ik wat korstjes onder de pleisters. Ik ben trouwens benieuwd of ik er een litteken aan over zal houden.

zaterdag

De ochtend begin ik lekker sportief met een lesje Zumba. ’s Middags doe ik wat in het huishouden, en ’s avonds ga ik voor de derde keer in een week lekker een hapje buiten de deur eten !

zondag

Oepsss … in een keer op !

De zondag is zoals gebruikelijk een rustig dagje, ik blog wat, rond mijn marathonnetje Temptation Island af, en zet deze Diary in elkaar. Oh, en ik eet een hele zak chocoladespekjes van de Jamin leeg. Wat zijn die units lekker zeg; die moet ik maar niet te vaak halen.

Komende week start Little Miss C weer met school (laatste klas lagere school !), alleen maandag nog vrij en dan gaan we weer volop de structuur in. Ik vertel je er volgende week alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #35/2020

  1. Drukke week had je. Ik heb zo’n schuifje op mijn werkcomputer die ik inderdaad altijd dicht zet als ik aan het werk ben. Op mijn prive laptop zit een sticker over de camera omdat ik die toch nooit gebruik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.