11.11.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze mooie maandag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Misfit2 ♥ workshop visagie ♥ spontane vrije dag ♥ jackpot ♥ klimbos ♥ prachtige roze luchten tijdens uurtje zwemmen ♥ spontaan uit lunchen gaan ♥ MEN ♥ Halloween‘s Dinner ♥ hardlopen in het bos ♥ geen gaatjes tijdens de tandartscontrole ♥ mijn geestelijke en lichamelijke uithoudingsvermogen ♥ thee met honing en citroen ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ functioneren zonder bril of contactlenzen ♥ 11 rondjes Finse Piste ♥ leuke collega’s ♥ Memories van Maroon 5 ♥ mandarijnen zonder pitjes ♥ LIST ♥ waar is het grote boek van Sinterklaas ? ♥ Rick Astley Reimagined ♥ avondpicknick met koffie ♥ vet PR tijdens Van Oers Marathon ♥ 3 leuke reisjes in het verschiet ♥ freubelen aan #adventswap2019 ♥ instax mini 9 ♥ volgers van mijn blog ♥ Eros ♥ Escher in het Paleis ♥ spareribs met rode wijn ♥ Henk Dissel ♥ Midway ♥ lambrusco ♥ uitzicht uit kamer 1015 ♥ strandwandelen van Noordwijk naar Katwijk en terug ♥ fotoshoot ♥ showtime

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

4 gedachten over “11.11.2019 : dingen waar ik blij van word

  1. Ik word altijd super blij en gelukkig van mijn kleinkinderen om samen dingen te ondernemen, die stralende ogen te zien, die lach op hun gezicht, ja dat is geluk en liefde

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.