Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Batiste Divine Brunette Droogshampoo

Ideaal voor die momenten dat mijn haar wel een touch-up kan gebruiken, en ik geen tijd/zin heb om mijn haar te wassen. Ik gebruik deze droogshampoo overigens ook af en toe om mijn haar wat extra volume te geven, dat werkt ook prima. Superfijn vind ik het, dat deze droogshampoo geen grijze waas over mijn haren achter laat, maar juist een mooie bruine gloed en glans.

Limoncello pepernoten van Van Delft

De lekkerste pepernoten zijn die van Van Delft. En die met limoncello zijn mijn favoriet. Nou mag ik van mezelf eigenlijk geen pepernoten eten totdat Sinterklaas in het land is, maar deze tellen niet hoor. Limoncello kan all-year-long 😉

Rick astley – the best of me

Rick Astley was mijn guilty pleasure toen ik een jaar of 12 was. Ik had posters boven mijn bed hangen, hield een plakboek met knipsels over hem bij, draaide zijn langspeelplaten grijs, en kende elk liedje van voor naar achter uit mijn hoofd. Nog steeds als ik liedjes als “Together Forever” of “Never Gonna Give You Up” hoor, blèr ik ze keihard en foutloos mee.
Toen ik een paar weken geleden in de auto zat, hoorde ik een superlekker nummer : “Every One Of Us“, en groot was mijn verbazing dat dat het nieuwste liedje van Rick Astley was ! Ik dook direct in Apple Music en daar vond ik The Best Of Me, Rick Astley’s nieuwste album met 30 heerlijke nummers (oude, nieuwe, en reimagined). Genieten, de volle 1 uur en 50 minuten, net als vroeger …

LU Tuc crackers salt & pepper

Nou was ik al fan van Tuc paprika maar deze vind ik zo niet nóg lekkerder ! Groot nadeel van deze zoute koekjes : één Tucje lukt me niet; ik werk direct de hele verpakking weg ….

Noordwijk aan Zee

Een strandwandeling naar Katwijk aan Zee en weer terug, in de zomerperiode bolletjes ijs met slagroom halen bij VIVALDI’S, me vergapen aan de prachtige etalage van Huize van Wely, borrelen bij ’t Elfde Gebod, lunchen bij Beachclub O., midgetgolfen bij De Rollygolf, … het zijn zomaar wat dingen die me zeer dierbaar zijn in mijn geliefde Noordwijk aan Zee. De plaats waar ik van jongs af aan kom, waar ik zoveel herinneringen heb liggen, en die me nooit verveelt.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Liefs, Vera

3 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

  1. De Batiste Divine Brunette Droogshampoo gebruik ik ook! Zo fijn is deze, en laat inderdaad geen grijze waas achter in je bruine haar. Verder gebruik ik ook graag de shampoos van Guhl 🙂

    Liefs Patries

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.