Mijn favoriete RUMAG. teksten

RUMAG. Je kent hun teksten met witte letters op een zwarte achtergrond vast wel. RUMAG. is een afkorting van Rude Magazine wat op zich wel klopt want hun korte quotes zijn soms op het randje hoor. Toch zijn er ook wel een behoorlijk aantal die ik echt geweldig vind, en vandaag deel ik mijn favoriete teksten.

Wat vind jij van RUMAG. ? Kun jij hun content ook waarderen, of vind jij het he-le-maal niks ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Mijn favoriete RUMAG. teksten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.