Heb ik mijn doelen voor de maand augustus 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik mezelf maar één doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand augustus 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

Keihard genieten van mijn droomreis naar Florida, USA !

Op zaterdag 03.08.2019 vertrok ik samen met mijn gezin voor de duur van 3 weken naar Florida, een reis waar wij meer dan een jaar naartoe geleefd hadden. En hoewel we er grootste verwachtingen van hadden, en alle ingrediënten voor een droomreis aanwezig waren, is het natuurlijk altijd de vraag of je plannen/verwachtingen in werkelijkheid ook zo geweldig zijn. Nou, ik kan je verzekeren, alle verwachtingen werden in werkelijkheid meer dan overtroffen !

Het is pas een paar dagen geleden dat ik terug ben gekomen van mijn droomreis, en ik moet je eerlijk zeggen dat een en ander nog een beetje moet landen. Het is veel geweest, heel veel, we gingen voor mijn gevoel van hoogtepunt naar hoogtepunt, en als je me nu zou vragen wát ik nou het allergeweldigst vond, dan moet ik je daar het antwoord op schuldig blijven. Alles was even mooi, leuk, of speciaal, ik kan echt niets bedenken wat tegenviel, of “minder” was. Ik heb van begin tot eind keihard genoten !

Heb ik mijn doel van de maand augustus 2019 gehaald ?

Tja, hier kan ik heel erg duidelijk over zijn, dit punt is méér dan gelukt. Op Instagram heb ik overigens een aantal foto’s gepost van highlights tijdens de rondreis. Mocht je mij nog niet volgen op Insta, je kunt ze vinden onder : forever38_vera

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer een doelen stel, maar daarover aanstaande zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, -x-

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen voor de maand augustus 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.