Mijn doelen voor de maand september 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Losse eindjes wegwerken

Deze maand wil ik een aantal van die kleine k*-klusjes, die al tijden zijn blijven liggen, af gaan tikken. Zo wil ik in ieder geval de foto’s die op mijn camera staan gaan uploaden in mijn computer, wat spullen te koop op Marktplaats gaan zetten, het fotojaarboek 2017 gaan maken, en de fotobibliotheek op mijn telefoon checken. Het zijn geen grote punten, maar toch kom ik er telkens niet aan toe, en dat stoort me. De puntjes blijven als een soort aapje op mijn schouder zitten, en zitten me dwars. Het zou fijn zijn als ik deze losse eindjes eindelijk weggewerkt zou hebben.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doel behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
Liefs, -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.