Mijn doelen voor de maand juli 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Afkicken van mijn iPhone

Ik durf wel te stellen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan mijn iPhone. Te pas en te onpas heb ik dat ding in mijn hand. Voor het stoplicht in de auto, in de file, in de wachtkamer, in een restaurant, tijdens het koken, op kantoor, op het toilet, het maakt niet uit waar of wanneer, maar mijn hand gaat de hele dag tijdens “lege momenten” automatisch naar mijn gsm. Even e-mail checken, of Instagrammen, een spelletje doen, of forummen, … mijn iPhone is het eerste dat ik in mijn handen heb als ik opsta, en het laatste voor ik het licht uit doe om te gaan slapen. En dat moet minder. Ik wil niet meer te pas en te onpas doelloos surfen, maar minder (en daardoor bewuster) online zijn. Het wordt een hele kluif, maar ik wil het. Mijn iPhone kost me simpelweg te veel tijd en levert me teveel onrust op.

Foto’s 2016 ordenen

De achterstand in het maken van foto jaarboeken van Little Miss C. ben ik gelukkig aardig in aan het lopen; inmiddels ben ik bij 2016 beland. Doel voor deze maand is om de foto’s van 2016 te ordenen; ik maak namelijk altijd heel veel foto’s, schiet er vaak tientallen tegelijk maar kan er uiteraard maar enkele of 1 van gebruiken.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

8 gedachten over “Mijn doelen voor de maand juli 2018

 1. Deze maand wil ik ontspannen en niet al mijn geld uitgeven aan de solden. Dat zal druk genoeg zijn. Wij gaan ook voor het eerst op verlof. Dus dat is genoeg om me op te focussen 🙂

  Fijne maand!

  Like

 2. Ah foto’s ordenen, dat is een goeie! Ik ben zelf ook zo iemand die allemaal van die misbaksels er tussen heeft zitten en vervolgens gooi ik die dan niet weg…Tja, dan gaan je mapjes natuurlijk op een gegeven moment een beetje overlopen. Fijne maand gewenst!

  Like

 3. Ik moet ook echt minder op mijn telefoon zitten! Volgens mij heb je een app dat bij houdt hoe lang je op je telefoon zit. Maar ik weet al dat het bij mij veel te lang is haha

  Like

  1. Ja, klopt, er bestaat inderdaad een app om dat bij te houden. Maar dan heb je die telefoon weer in je hand … En wat jij zegt, geldt bij mij ook : ik weet nu al dat het veel te veel is (en ik wil misschien niet eens weten hoeveel te veel) ! x

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.