Opgemaakte producten in juni 2018

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook de afgelopen maand maakte ik weer een aardige hoeveelheid op. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik 1 product niet opgemaakt heb, maar vanwege teleurstellend gebruik eerder weggegegooid heb. Ben je benieuwd welke ? Lees dan snel verder.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn opgemaakte producten onderverdeeld in de volgende categorieën :  gezichtsreiniging en -verzorging, make-up, en bodylotions.

Gezichtsreiniging en -verzorging

Mijn tig-ste fles Garnier SkinActive micellaire reinigingsgel is opgegaan, en direct vervangen door een nieuw exemplaar. Ik blijf dit zo’n fijn product vinden !

Ook maakte ik weer een verpakking eye make up remover pads van de Action leeg, waar ik al eerder een review over schreef : review eye make-up remover pads van de Action.

Make-up

Het product dat ik niet opgemaakt hebt, maar juist voortijdig in de prullenbak gegooid heb is de Luxurious Lashes Waterproof Mascara van KIKO Milano. Het flexibele wiebelborsteltje vond ik absoluut niet lekker werken, het werd één grote smeerboel bij mij rond mijn ogen, en verder deed de mascara niets qua volume. Echt jammer; het is trouwens ook de eerste keer dat KIKO me teleurstelt, normaal gesproken ben ik super enthousiast over dit merk.

Bodylotions

Van NIVEA maakte ik een fles Verstevigende Q10 Body Olie op.  Deze olie heeft een voedende, verzachtende en verstevigende functie, maar ik gebruik ‘m met name vanwege de laatste eigenschap. Ik ben namelijk in de afgelopen jaren behoorlijk afgevallen, en heb hiervan wat losse huid op mijn buik overgehouden. Oefeningen alleen lossen dat probleem niet op, en ik hoopte door deze olie te gebruiken een wat strakkere buik te krijgen. De afgelopen maanden heb ik trouw deze olie ’s ochtends en ’s avonds op mijn huid gesmeerd, en ik kan zeggen dat ik het idee heb dat deze olie helpt. Ik heb het idee dat mijn buik wat strakker geworden is. En daarom is deze fles direct vervangen door een nieuw exemplaar.

En last, but not least heb ik met pijn in het hart mijn BIOTHERM BATH THERAPY DELIGHTING BLEND opgemaakt; wat een heerlijk product is dat zeg (ik schreef er hier ook al eerder een review over). Een nieuwe pot staat met stip op mijn wishlist, maar ik moet eerst mijn voorraad bodylotions en -creams opmaken van mezelf …

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

13 gedachten over “Opgemaakte producten in juni 2018

 1. Natuurlijk maak ik producten op, maar ik hou het niet echt bij. Wij hebben zo wel ons vaste shampoo merk, en vriendlief heeft zo zijn conditioner, maar ik heb toch echt liever een haarmasker dat mijn haar net iets meer voed. Verder is er natuurlijk de make-remover, nagellak remover en zeep die opgaat. Ik ben wel op zoek naar nieuwe make-upremoverpads (is dat een woord?) en met die recensie van jou pads van de action ga ik die zeker eens proberen!

  Like

  1. Ik ben naar aanleiding van andere blogs eens bij gaan houden wat ik zoal opmaak. Ik vond het altijd leuk om op andere blogs te lezen welke producten ze opmaakten (ben nieuwsgierig typje ;-), en ik geloofde nooit de hoeveelheden. Maar sinds ik het zelf bijhoud, sta ik telkens te kijken hoeveel ook ik per maand opmaak. En die pads van de Action zijn zeker een aanrader. Ik ben er erg tevreden over !

   Geliked door 1 persoon

   1. Nou ik neem het dan mee voor mijn eigen blog 😉 Wie weet is het wel eens leuk om te kijken wat ik zoal gebruik 🙂
    Ik ga vandaag toevallig naar de action en ik ga eens kijken!

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik koop ook nooit waterproof is niet zo best voor je wimpers omdat je harder moet boenen om het er weer af te krijgen. Ik moet ook zeggen dat ik ondanks mijn tranende ogen (allergie) eigenlijk nooit last heb van uitlopende mascara. Bij mij ging ook weer het nodige op.

  Like

  1. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er nooit bij stilgestaan heb, bij dat harder moeten boenen. Klinkt wel logisch, en ik zie absoluut de nadelen daarvan in. Ik ga toch eens de niet-waterproof variant proberen. Thnx !

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.