Heb ik mijn doelen van juni 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor juni 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Heupversterkende oefeningen doen

De afgelopen tijd ben ik heel bewust bezig geweest met mijn trainingsprogramma. Tot nu toe bestonden mijn sportieve activiteiten uit standaard twee keer in de week een uur hardlopen. Nu heb ik bewust rustiger aan gedaan met hardlopen, ben ik meer gaan fietsen, wandelen, en ben ik zelfs een keer naar het zwembad gegaan om een uur baantjes te zwemmen. Verder heb ik iedere ochtend en avond trouw oefeningen gedaan om mijn core te verstevigen. En nu, na bijna een maand, kan ik zeggen dat mijn heup- en kniepijn zeker minder is. De spierpijn na het hardlopen is ook minder geworden, en ik heb tot nu toe niet meer gehad dat ik na een training niet meer kon lopen. De pijn is nog niet volledig weg, maar het is zeker wel minder geworden. Ik heb dus heel erg het idee dat mijn huidige aanpak werkt, en ik ga dan ook zonder twijfel door met deze nieuwe trainingsaanpak.

Loslaten

Tja, dit is een punt dat natuurlijk niet zo 1-2-3 gedaan is. Maar ik doe mijn best wat meer afstand te nemen van de energievreters in mijn omgeving; ze wat vaker te laten l*llen, niet alles meer op te willen lossen, wat vaker tot 10 te tellen, en de irritaties die ik ervaar, zoveel mogelijk toe te laten en te accepteren. Babysteps, maar uiteindelijk gaat het me lukken geen energie meer te verspillen aan negativiteit.

Heb ik mijn doelen van de maand juni 2018 gehaald ?

Ja !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van juni 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.