Mijn Koningsdagbuit

Koningsdag is voor mij onlosmakelijk verbonden met een rondje struinen over de vrijmarkt, op zoek naar schatten. Dit jaar ging ik naar Breda en vandaag laat ik je zien wat ik allemaal scoorde.

SinterklaasboekenSinterklaas is mijn favoriete feest van het jaar en ik ben gek op dingen van dit volksfeest. Ik ben als een kind zo blij met deze 3 gloednieuwe boeken voor mijn verzameling.

Drie gouden boekjes

Ik ben zelf niet opgegroeid met Gouden Boekjes maar sinds ik ze ontdekt heb, ben ik er helemaal weg van. Ik kocht er 2 van Disney, en 1 van de Efteling. Alledrie nagelnieuw.

Een stapel Tina’s
Waar ik wel mee ben opgegroeid is de Tina. Als tiener heb ik met veel plezier wekelijks dit blad gelezen en ik ben zelfs nog naar Tina dagen geweest. Vanuit een stuk jeugdsentiment kocht ik deze stapel Tina’s. Onder het mom om te kijken of Little Miss C de Tina al leuk vindt, kocht ik ze, maar stiekem ben ik zelf reuze enthousiast om ze weer eens in te bladeren (ik zag dat mijn favoriete strip Noortje er nog steeds in staat!).

HandpoppenOp speciaal verzoek van Little Miss C, voor haar poppenkast. Ik verheug me nu al op de voorstellingen die ze ongetwijfeld gaat geven !

Drinkrietjes
Deze twee pakjes vrolijke oranje rietjes met de Nederlandse vlag eraan kon ik niet laten liggen. Ik vind drinkrietjes altijd zo’n vrolijk gezicht aan drankjes geven

Bestsellers
Stoner stond al tijden op mijn leeslijst, ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord. Voor die 50 cent kon ik ‘m niet laten liggen; nu nog de tijd vinden om ‘m te lezen!

Hetzelfde geldt voor Aprilheks; ook hier heb ik een aantal keren mee in mijn handen gestaan in de boekwinkel, maar telkens niet meegenomen. Nu kocht ik ‘m voor 50 cent.

Bamboe windgong

Voor op ons terras kocht ik deze bamboe windgong. Ik verheug me nu al op de rustgevende klanken tijdens zwoele zomeravonden!

Baby Born kleertjes
Twee setjes poppenkleertjes voor de knuffels (nee, geen poppen) van Little Miss C.

PlantenbakVoor mijn (moes-)tuintje in wording kocht ik dit houten plantenkistje.

DIY Koningsslijm
En last but not least deze DIY om slijm te maken. Omdat het mij simpelweg telkens niet lukt het te maken… hopelijk nu wel !

Al met al heb ik dus een superleuke buit gescoord en ging ik met twee volle tassen weer naar huis. Om de rest van de avond lekker met de pootjes omhoog, op de bank met een oranje soes door te brengen.

Ben jij ook naar de vrijmarkt gegaan, afgelopen vrijdag? En heb jij ook leuke dingen gekocht, of heb jij juist gezeten om jouw oude spullen te verkopen?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

4 gedachten over “Mijn Koningsdagbuit

  1. Oh, wat leuk dat je Tina’s hebt gevonden. Ben benieuwd of het nog een beetje hetzelfde is als vroeger. Ik heb vrijdag ook een poging gewaagd op de vrijmarkt, maar was hartstikke onsuccesvol!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.