Heb ik mijn doelen van april 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor april 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Ogen laseren

Vrij snel nadat ik dit punt vorige maand opschreef, maakte ik een afspraak bij de opticien om mijn ogen te laten onderzoeken om te kijken of mijn oogsterkte stabiel was gebleven in vergelijking met vorig jaar. Indien ja, dan zou ik direct een afspraak maken bij het ooglasercentrum. In de dagen voor de afspraak merkte ik aan mezelf dat ik teleurgesteld zou zijn als zou blijken dat mijn oogsterkte gewijzigd zou zijn. Ik irriteerde mezelf ook steeds meer aan het geklooi met mijn lenzen en bril, en voor mijn gevoel was ik er wel uit : ik zou mijn ogen laten laseren, nog vóór de zomervakantie. Dan kon ik eindelijk lekker klooien in het zwembad, zonder bril of contactlenzen. Maar helaas, het scenario waar ik geen rekening mee gehouden had, kwam uit : mijn ogen waren veranderd qua sterkte (sterker nog : een half punt verbeterd !), en ik kom dus voor nu niet in aanmerking voor vervolgonderzoek. Balen ! Over een half jaar heb ik weer een afspraak. Ik hoop dan op een stabiele oogmeting, en uiteraard op een flinke dosis moed om de vervolgstap nog steeds te durven zetten. Wordt vervolgd !

Afstylen meubels

Gelukt; en het is zo mooi geworden ! De achtertafel is afgestyled met spullen die ik nog had : een mooie glazen vaas, gedroogde berenklauwen, en 2 bamboe windlichten die eigenlijk nooit een leuk plekje hadden, maar nu volledig tot hun recht komen.
De voortafel heeft wat meer voeten in aarde gehad, daar hebben we een behoorlijk lang durende shopsessie aan moeten wijden, maar uiteindelijk is die ook helemaal naar onze zin afgestyled.
Ik ben echt superblij met onze nieuwe voor- en achtertafel, en kan me niet meer voorstellen dat we tot voor kort nog andere meubeltjes hadden staan.

Heb ik mijn doelen van de maand april 2018 gehaald ?

Yes !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.