10 producten die ik (bijna) dagelijks eet of drink

Nieuwsgierig als ik ben, vind ik het altijd leuk om in andermans tas/keukenkastje/leventje/… te kijken. Uiteraard wel met de toestemming van diegene, dat spreekt voor zich. Aan diegenen die dezelfde nieuwsgierigheid hebben als ik, gun ik vandaag een kijkje in mijn voedingspatroon. Want ook wat je (bijna) dagelijks eet is heel persoonlijk; je kent het gezegde “je bent wat je eet” vast wel. Vandaag dan ook 10 producten die ik zo goed als dagelijks eet en drink.

 1. Kaas
  Ik ben een absolute kaaskop en zou er serieus moeite mee hebben als ik nooit meer kaas zou kunnen eten. Mijn dagelijkse boterhammen en crackers zijn standaard belegd met 30+ jong belegen kaas, maar ik neem ook regelmatig tussendoor een stukje kaas (jong, oud, blauwader, geitenkaas; het maakt me niet uit wat voor kaas, als het maar kaas is !).
 2. Brood
  Als het zou kunnen zou ik het liefst 3x per dag brood eten, en mijn warme avondeten skippen. Met name als ik alleen thuis ben, doe ik dat dan ook regelmatig en dineer ik met bijvoorbeeld soep en een broodje. Wit brood, bruin brood, hard of zacht, het maakt me niet uit. Alle brood is favoriet bij mij.
 3. Crackers
  Ook crackers eet ik dagelijks, en Lu Cracottes of biologische Waldkorncrackers  zijn mijn favorieten.
 4. Koffie
  Ik ben een echte koffieleut : ’s ochtends en na het eten drink ik het liefst een espresso. Tussendoor houd ik het op een cappuccino.
 5. Water 
  Met gemak kom ik aan mijn dagelijkse hoeveelheid vocht. Ik ben namelijk gek op water, en drink het de hele dag door. Meestal gewoon plat water, soms met een smaakje, maar ook bruisend, en dan het liefst S. Pellegrino.
 6. Fruit
  Van groenten houd ik niet, maar fruit staat dagelijks op mijn menu. Mijn lievelingsfruit zijn citrusvruchten/tropische vruchten, minneola, ananas, mandarijntjes, en aardbeien.
 7. Optimel Kwark Citroen
  Als ontbijt met verse ananas en wat muesli … soms verheug ik me ’s avonds in bed hier al op !
 8. Olijven
  Of het nou olijfolie, pesto, of olijven uit het vuistje is, elke dag eet ik wel iets met olijven.
 9. Celestial Seasonings  
  Ooit uit pure noodzaak geboren, omdat de koffie op mijn werk niet lekker is, en ik ook niet van thee houd, maar inmiddels drink ik deze fruitdrank ook thuis. De True Blueberry is mijn favoriet !
 10. Kauwgom
  Mentos Aqua Kiss, Bubblicious, maar ook wel Mentos White Sweet Mint, mijn kaken kauwen er maar al te graag op !

Welke producten eet en drink jij zo goed als dagelijks ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin of Instagram

3 gedachten over “10 producten die ik (bijna) dagelijks eet of drink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.