Mijn Bucketlist voor 2018

Geconfronteerd met een aantal ontzettend snel verlopende ziekteprocessen en daaropvolgend overlijden in mijn omgeving, ben ik eens nader gaan nadenken over wat ik zou (denken te) doen in zo’n situatie. Het was een confronterend en pijnlijk proces, ik vond het niet makkelijk om bij mijn eigen sterfelijkheid stil te staan, maar ik heb er wel wat inzichten uit verkregen. Zo heb ik besloten meer te gaan genieten van de kleine dingen in het leven, minder te klagen, meer liefde te uiten, en me minder druk te maken om futiliteiten. Zoiets als overal op die vreselijke steigerhouten accessoires geschreven staat, maar dan echt.

Uiteraard heb ik ook nagedacht over een Bucketlist. In mijn leven heb ik al behoorlijk wat mooie Bucketlist-waardige dingen mogen beleven; je kunt hier teruglezen welke dingen. Uiteraard heb ik nog wel wat wensen, waarbij het mijn dochter op te mogen zien groeien tot een zelfstandige gelukkige vrouw zonder twijfel op een absolute nummer 1 staat. Een reis naar Antarctica staat ook erg hoog op mijn wensenlijst, maar die wens laat zich ook niet zo snel vervullen.

Toch heb ik ook een aantal kleinere dingen die ik graag wil doen, en die makkelijker waar te maken zijn. Daarom heb ik me voorgenomen deze dit jaar nog te gaan vervullen. Hieronder dan ook mijn Bucketlist voor 2018 :

  1. Biefstuk eten bij Loetje
  2. Een overgetelijk verjaardagscadeau voor Mr C regelen
  3. Weekendje weg met little Miss C; zij mag de bestemming en invulling bepalen
  4. Naar EuroDisney in Kerstsferen
  5. Het graf van Karla bezoeken
  6. Manon een cadeautje brengen
  7. Klein moestuintje aanleggen en pompoenen planten
  8. Mooie bestemming zoeken voor mijn jaarlijkse solo-reisje in december
  9. Naar de DM in Duitsland om beauty-aankopen te doen (zoals iedereen in beauty-blogland 😉

Heb jij een Bucketlist ? En welke dingen ga jij op korte termijn afvinken ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

6 gedachten over “Mijn Bucketlist voor 2018

  1. Biefstuk eten bij Loetje kan ik je zeeeeer aanraden. In mijn functie bij mijn vorige werkgever een aantal keren gedaan. Maar een shopsessie bij de DM geeft even zoveel voldoening. Mooie lijst heb je. Hoop dat je veel kunt afvinken. Ik zou met nummer 5 beginnen….

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.