Mijn doelen voor de maand november 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Bucketlist 2018

Eerder dit jaar publiceerde ik mijn Bucketlist voor 2018; een lijstje met wat kleinere dingen die ik graag wilde doen, en die op zich makkelijk waar te maken zijn. Nu, met nog 2 maanden te gaan tot het einde van dit jaar kan ik zeggen dat ik een aantal zaken inderdaad heb afgevinkt (om duidelijker te zijn : nummers 1, 2, 3, 7 en 8). Nummer 4 is vervallen, omdat we waarschijnlijk naar Disney World gaan in de zomer, maar aan de onderwerpen met nummer 5, 6 en 9 ben ik helaas nog niet toegekomen. Daarom dit punt om een goede blik in mijn agenda te gaan werpen, en deze dingen in te gaan plannen, zodat ik ze hopelijk nog dit jaar kan gaan doen.

52 mutsjes haken voor Innocent

Ook dit jaar ben ik een vrijwilliger voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent; het geeft mij een goed gevoel om met mijn hobby een steentje bij te dragen aan het goede doel. Vorig jaar haakte ik 51 mutsjes; voor dit jaar heb ik mijn zinnen erop gezet om dit aantal sowieso te evenaren. Op het moment van schrijven staat de teller op 31 stuks; nog minimaal 21 te gaan voordat ze begin december op de post moeten !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik eruit gekomen ben, en wat de bestemming wordt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.