Heb ik mijn doelen van juni 2017 gehaald of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor juni 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Meer quality time met mezelf

Meer dan gelukt ! Ik heb een workshop Handletteren gevolgd, heb van Pink Running Day een dagje uit gemaakt, en heb ook tussendoor wat vaker een momentje voor mezelf gepakt in de vorm van een uurtje lezen, of even handletteren.

Fotojaarboek 2014

Dit was een punt van april 2017 en eigenlijk iets wat ik al jaren geleden had moeten/kunnen doen. Maar nu, deze maand, kan ik eindelijk melden dat het fotojaarboek af is ! Ik snap werkelijk niet waarom ik telkens zo moeilijk doe, want àls ik dan bezig ben, blijkt a. het werk reuze mee te vallen, en b. vind ik het stiekem nog wel leuk ook. Nou ja, eens kijken of ik dat nog weet als ik bezig ga met de fotojaarboeken van 2015 en 2016, want die 2 boeken moeten ook nog en dan is de achterstand eindelijk weggewerkt.

Heb ik mijn doelen van de maand juni 2017 gehaald ?

JA !! Na 2 maanden mijn doelen niet behaald te hebben, kan ik eindelijk weer eens de maand goed afsluiten en een  positief antwoord geven op deze vraag. Ik ben met name blij dat het fotojaarboek 2014 afgerond is. Het feit dat ik dat telkens uitstelde voelde stiekem toch wel als een enorme gorilla op mijn schouders, en nu het af is, voel ik me helemaal opgelucht ! Het is zo fijn om dingen van je To-Do-lijstje af te kunnen strepen. Maar waarom is het soms zo moeilijk om jezelf daartoe te zetten ?

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.