05-05 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

Kom Hier Dat Ik U Kus ♥ zon op mijn huid ♥ kwetterende vogeltjes als loopmuziek tijdens mijn run in het bos ♥ volwassen gedrag vertonen ♥ creatief bezig zijn ♥ project Leonidas ♥ ingeschreven voor Damloop By Night ♥ th1rteen r3asons why ♥ Joris en de Draak ♥ cadeautjes voor mezelf kopen ♥ Sprookjesbos ♥ goed voor mezelf zorgen ♥ vijgenconfijt ♥ dubbele getallen ♥ The Passion ♥ kokkerellen ♥ de Bijenkorf ♥ erop uit met mezelf ♥ Kwart van de Haar ♥ Eindhoven ♥ kleding shoppen ♥ regenboog ♥ nog 9 nachtjes slapen en dan ben ik jarig ! ♥ spontane lunchdate met man op een werkdag, wat een verrassing ! ♥ volgers van mijn blog ♥ zoveel leuke plannen en reisjes in het verschiet ♥ babysteps ♥ leuke schatten vinden op de Koningsdag vrijmarkt ♥ quality time met mijn familie ♥ Bloemencorso ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ dat mijn hooikoorts onder controle lijkt dit jaar ♥ zelf soep maken ♥ lazy weekend ♥ vrijheid ♥ ingeschreven voor workshop handletteren ♥ Vele hemels boven de zevende ♥ uit mijn comfort zone stappen

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

6 gedachten over “05-05 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.