Verrassingszakje voor Pasen

Met Pasen organiseer ik een brunch bij ons thuis, en omdat ik het leuk vind om niet alleen voor de kinderen wat te verstoppen, maakte ik voor de volwassenen ook een verrassing.

Ik haakte kleine haasjes in diverse kleuren :

Maakte labels met daarop mijn eerste handlettering-kunsten :

En voorzien van wat lekkere paaseitjes en een vrolijke kuiken-knijper zal ik dit zakje verstoppen

Ga jij nog op zoektocht met Pasen ? En wat verstop jij ? Chocolade, echte eieren, of wat anders ? Laat het me weten in de comments !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

 

5 thoughts on “Verrassingszakje voor Pasen

  1. Wat leuk die gehaakte haasjes is dat makkelijk/moeilijk? Het is wel 30 jaar geleden dat ik voor het laatst heb gehaakt denk ik hahaha was met handenarbeid op school jawel kregen de jongens houtbewerking en de meisjes leerden borduren, haken, naaien etc vonden we toen echt al belachelijk dat onderscheid.

    1. Als je de basis van haken kent (vasten, lossen, etc.) dan is het eigenlijk heel simpel om zulke knuffels te maken. Maar ja, geldt dat niet voor alles in het leven dat het simpel is, als je de basis beheerst 😉
      Ik vind het heerlijk om te haken, het zet mijn gedachten op nul, en tegelijkertijd creeer je wat leuks. Wist je trouwens dat George Clooney een fervent breier is ??

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.