melkmeisje DOUCHE FOAM

Melkmeisje ken ik van die ouderwetse grote flessen karnemelkzeep; mijn moeder was daar een grootverbruiker van, dus ik heb behoorlijk nostalgische herinneringen aan dit merk.

Nou zag ik bij Action onlangs een fles douche foam van dit merk staan. Omdat ik de verpakking er aantrekkelijk (eigentijds) uit vond zien, en ook erg benieuwd was naar de geur waterlelie en zeemineralen,  besloot ik ‘m mee te nemen.

Dit is wat melkmeisje zelf zegt over dit product :
Melkmeisje douche foam voor een ultiem verwenmoment onder douche. Elke dag weer. Gebruik: breng de gewenste hoeveelheid aan op vochtige handen. Ervaar hoe de douche gel door het water wordt omgetoverd tot een explosie van heerlijk volle douche foam, waarmee je je lichaam rijkelijk kunt insmeren. Een weldaad voor je huid en voor jezelf ! Met de verfrissende geur van waterlelie en zeemineralen. Melkmeisje douche foam is PH-huidneutraal, bevat melkproteïnen en huidverzorgende bestanddelen. Zacht en zuiver, zoals je van melkmeisje gewend bent.


De verpakking en de geur :
De fles ziet er fris en eigentijds uit. Ik zou ‘m nooit aan dit merk gelinkt, dat voor mij toch synoniem staat aan ouderwets en budget.  De douche foam heeft een heerlijke frisse, niet overheersende, waterige geur. Nou heb ik eerlijk gezegd geen idee welke geur waterlelie of zeemineralen hebben, maar ik geloof het direct dat deze zo ruiken.

Dit zit er in qua ingrediënten :

En dan het belangrijkste, de werking :
Een lichte druk op de knop geeft al een flinke dot product. Pas na aanraking met water wordt de substantie schuim. Het schuim is rijk, voelt zacht, en laat zich makkelijk over mijn hele lichaam verdelen.  Na het afdrogen merk ik direct dat mijn huid behalve schoon, ook heerlijk zacht en glad is.

Mijn mening luidt :
Melkmeisje douche foam waterlelie en zeemineralen is een heerlijk ruikend product dat zich, terwijl je toch je lichaam aan het inzepen bent, ook uitstekend leent als scheerschuim. Het merk heeft mij enorm verrast, en als ik het niet budget bij de Action kon halen, dan zou ik zeker ook bereid zijn een hogere prijs te betalen voor dit product.

De melkmeisje douche foam waterlelie en zeemineralen (200 ml.) kocht ik voor € 1,49 bij Action.

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

2 gedachten over “melkmeisje DOUCHE FOAM

  1. Wauw verkopen ze die echt bij de action? Jaren terug hadden wij een Dirkx op het dorp en hun verkochten toen die tijd ook melkmeisje foam. Zelf koos ik altijd voor de geur magnolia en heb deze toen ook ingeslagen toen hun weg gingen. Snel naar de action dus! 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.