Zonnig badderen met een LUSH Bubble Bar

Zo af en toe moet je jezelf eens verwennen en vorige week deed ik dat door eens heerlijk uitgebreid in bad te gaan met een Bubble Bar van LUSH.

bri2

Kijk eens hoe mooi deze BRIGHTSIDE Bubble Bar eruit ziet ! Ik krijg spontaan de zomer in mijn bol bij het zien van deze vrolijke kleuren. Als je goed kijkt zie je ook een subtiel glittertje zitten. Het is jammer dat je de heerlijke citrusgeur niet kunt ruiken, maar geloof me die is heerlijk.

bri

De Bubble Bar is groot genoeg om ‘m 2 à 3 keer te gebruiken, maar ik ben in een decadente bui en besluit ‘m vanavond helemaal op te gebruiken. Ik zet de kraan open, en verkruimel mijn Bubble Bar onder stromend water. De Bar laat zich niet makkelijk verkruimelen, ik moet er echt moeite voor doen, en ik kan niet voorkomen dat er toch nog stukjes afbrokkelen en in mijn bad terecht komen. Vreemd, dat ben ik niet gewend van LUSH.

bri1

Het water kleurt mooi oranje en er komen bergen schuim vrij, die goed op het water blijven liggen. Helaas ruik ik de heerlijk frisse geur tijdens het badderen niet meer.

Na het bad voelt mijn huid ook niet zo verzorgd aan zoals ik gewend ben van LUSH. Normaliter hoef ik me niet meer in te smeren, maar nu wel. Jammer !

Ik heb genoten van mijn badmoment maar de werking van BRIGHTSIDE Bubble Bar vond ik eerlijk gezegd een beetje tegen vallen. De volgende keer koop ik dan ook liever een andere Bubble Bar; keuze genoeg bij LUSH !

Ik kocht de BRIGHTSIDE Bubble Bar voor € 6,95 bij LUSH.

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

2 gedachten over “Zonnig badderen met een LUSH Bubble Bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.