Een sheet mask dat maar € 0,55 kost, kan dat wel wat zijn ??

Een gezichtsmaskertje nemen, ik doe het veel te weinig. Ik vind het zo’n gedoe geven; crème die in mijn haar komt, of op mijn kleding, nee ik vind het eigenlijk niks. Maar omdat het nut van een gezichtsmasker wel aangetoond is, doe ik het zo af en toe. Maar niet van harte.

Sheet masks/tissuemaskers zijn de perfecte oplossing voor mijn bezwaar, maar eerlijk gezegd vind ik ze te prijzig. Je betaalt al gauw behoorlijk wat euro’s voor een eenmalig gebruik, en dat vind ik het dan ook weer niet waard. Onlangs vond ik bij Action echter een betaalbaar tissuemasker. Ik besloot ‘m aan te schaffen, en hieronder vind je mijn mening.

Dit is wat Action zelf zegt over dit tissuemasker :
Gezichtsmasker. Met wijnextract & retinolderivaat. Helpt om voortijdige tekenen van ouderdom te verminderen.

Dit zit er in qua ingrediënten :

img_0951

Dan de verpakking en de geur :
het is een vrij grote verpakking die aan de voorkant door middel van afbeeldingen van druiven, druivenbladeren, en glazen wijn duidelijk laat zien dat er wijn extract als ingrediënt in dit masker zit. Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing in het Nederlands, Frans, Duits, en Tsjechisch vermeld, en voor diegenen die niet kunnen/willen lezen, staat er door middel van pictogrammen aangeduid hoe het masker te gebruiken. Erg duidelijk dus. IMG_0950.JPG
Als ik het opgevouwen masker uit de verpakking haal, druipt het vloeistof eraf. Het masker is erg nat, maar laat zich desalniettemin makkelijk uitvouwen. Het masker ruikt lekker fris en het lijkt gemaakt voor mijn hoofd; het past perfect op mijn gezicht.

En dan het belangrijkste, de werking :
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nogal bang was dat het masker zou gaan druipen langs mijn gezicht maar gelukkig is dat niet zo. Eenmaal op mijn gezicht voelt het masker niet meer zo nat aan, maar gewoon aangenaam. Het masker blijft ook goed zitten. Ik heb hem ongeveer 30 minuten laten zitten, en zelfs toen was de sheet nog vochtig. Je kunt deze dus prima langer laten zitten, of misschien zelfs wel in de verpakking bewaren om een volgende keer te gebruiken. Na het afspoelen voelt mijn gezichtshuid heerlijk zacht aan. Volgens mij zag ik er niet jonger uit, maar ik voelde me wel lekker ontspannen (en dat zorgt uiteraard ook weer voor minder fronsrimpels).

IMG_0963.JPG

Mijn mening luidt :
Het Facial Sheet Masker With Wine extract & Retinol derivate is een superhandig masker, dat een heerlijk verzorgend effect heeft. Mijn huid heeft de hele dag verfrist aangevoeld. Of ie daadwerkelijk voortijdige tekenen van ouderdom vermindert weet ik niet, maar ik ga ‘m zeker vaker aanschaffen, want het is eigenlijk heel erg fijn en ontspannend om een maskertje te nemen. Zeker zonder die kliederboel.

Een super masker dus voor een super prijsje ! Zo zie je maar weer, soms hoeft iets niet duur te zijn om toch goed te zijn.

Het Facial Sheet Mask With Wine extract & Retinol derivate kost € 0,55 en is verkrijgbaar bij Action.

3 gedachten over “Een sheet mask dat maar € 0,55 kost, kan dat wel wat zijn ??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.