LUSH Lemony Flutter tegen pijnlijke droge nagelriemen

Al eerder schreef ik een post over pijnlijke droge nagelriemen met wat huis-tuin-en-keukentips erin over wat je daaraan kunt doen (klik hier om ‘m nog eens te lezen). Bij LUSH in Berlijn kocht ik echter vorig jaar een speciaal middeltje hiervoor : de Lemony Flutter. Nu de pot bijna leeg is, vind ik het tijd voor een review !

Dit is wat LUSH zelf zegt over Lemony Flutter Nagelriemboter :
“Perfect voor alle ruwe plekjes: knieën, ellebogen, hielen, broze nagels en nagelriemen, eindelijk kun je ze de verzorging geven die ze verdienen! Lemony Flutter is geïnspireerd op een traditionele manier van crème maken die zelfs de oude Romeinen zouden herkennen! Je hebt maar een klein beetje nodig en al na een paar keer voelen alle verwaarloosde plekjes zo heerlijk zacht, terwijl ze zalig ruiken naar een citroendessert!

Het is speciaal ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Het ruikt heerlijk naar citroen, dat is goed voor je humeur maar helpt ook om je nagels wat op te lichten, dus als je nagels wat verkleurd zijn moet je dit zeker ook een paar dagen achter elkaar gebruiken, ze knappen er enorm van op. Wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!” aldus Lush.

Dit zit er in qua ingrediënten :
Verse Biologische Citroeninfusie (Citrus limonum), Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Bijenwas (Cera alba), Lanoline (Lanolin), Soja-olie (Glycine soja), Biologische Avocado-olie, Biologische Lijnzaadolie, Mangoboter (Mangifera indica), Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Castorolie (Ricinus communis), Parfum, Biologische Koudgeperste Tarwekiemolie (Triticum vulgare), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta), Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita), Triethanolamine, Stearinezuur, Cetearyl Alcohol, Limonene, Methylparabeen, Propylparabeen

img_0939

Dan de verpakking en de geur :
De nagelriemboter zit in het bekende zwarte potje van LUSH waarop in krijtachtige witte letters de product naam staat geschreven. Het potje heeft een draaideksel, en is gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Wat ik altijd zo leuk vind, is wat er op het potje staat. Zo lees ik onder andere dat Figiel mijn potje heeft gemaakt, grappig toch ?! Bij het openmaken van het potje komt de geur van citroen me tegemoet en dan niet de zoete limoncello-variant, maar die van citronellakaarsen of ander anti-muggenspul.

img_0940

En dan het belangrijkste, de werking :
De nagelriemboter heeft een dikke structuur die bij contact met de huid transformeert in een olie. Binnen een minuut of vijf is de substantie ingetrokken en gedurende de hele dag voelen mijn nagelriemen gehydrateerd en verzorgd aan. De sterke citronellageur is dan ook vervaagd.

Mijn mening luidt :
Lemony Flutter Nagelriemboter is een fijn product dat er in een mum voor zorgt dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Als je last hebt van droge, pijnlijke nagelriemen, zou ik dit product dan ook zeker aanraden.  

P.S. Ik kocht dit potje bij LUSH in Berlijn, vandaar dat de tekst op het potje in het Duits is. Lemony Flutter Nagelriemboter is zonder problemen in België/Nederland verkrijgbaar.

Een potje Lemony Flutter Nagelriemboter (50 gram) kost € 10,95 en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten en in de webshop van LUSH.

7 gedachten over “LUSH Lemony Flutter tegen pijnlijke droge nagelriemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.