Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Labello Original
labello

Alle nieuwe hippe hypes ten spijt, Labello Original is nog altijd één van mijn favoriete lippenbalsems. Dat komt met name door de klassieke geur, het subtiele glanzende laagje en de zachte lippen die ik heb na het aanbrengen.

Legpuzzel 1.000 stukjes

puzzel
Het klinkt heel kneuterig, en dat is het ook, maar stiekem vind ik het heel erg “zen”  om een legpuzzel te maken. Vlak voor Kerst kocht ik er een van Disney met 1.000 stukjes, en gedurende de Kerstvakantie ben ik er regelmatig mee bezig geweest. Alleen, of samen met man/dochter, en soms ook met z’n 3-tjes. Eerst maakten we de rand en daarna zochten we rustig aan naar stukjes om het in te vullen. Eerst de makkelijke stukken en daarna de laatste stukjes die het moeilijkst aan te leggen waren. Ik heb genoten van de ontspanning, was als een kind zo blij als ik weer een paar stukjes aangelegd had, en vertoonde soms zelfs tekenen van verslaving omdat ik niet wilde stoppen. Toen de puzzel af was, vond ik het zowaar nog jammer ook ! De puzzel is nu weer opgeborgen, maar ik denk dat ie volgend jaar rond Kerst zeker weer uit de kast getrokken wordt.

Armani Sì
si
Soms heb je van die geuren waar je telkens op terug valt. Ik heb dat tijden gehad met By van Dolce&Gabbana (totdat ‘ie uit de markt genomen werd), en later jarenlang met Style van Jil Sander. Sinds een aantal jaar is Sì van Giorgio Armani mijn lijfgeur. Zo af en toe wissel ik af met andere geuren, maar telkens kom ik toch weer terug op deze frisse geur die een mix is van de geuren van cassis, fresia, roos, vanille, patchoeli en houtnoten.

Limoncello

limoncello

De laatste tijd vind ik het heerlijk om als dessert een espresso met daarbij een limoncello’tje te nemen. Voor wie nog nooit van limoncello gehoord heeft, dit is een Italiaanse alcoholische likeur, gemaakt van citroenen. Het liefst heb ik ‘m zeer koud, net uit de vriezer.

Albert Heijn Verspakketten

pompoen
Ideaal vind ik ze, die verspakketten van de Appie. Ik hoef mijn ingrediënten niet bij elkaar te zoeken, en de recepten zijn simpel, smakelijk en lukken altijd. Mijn favoriete verspakketten zijn de pompoensoep, de tomatensoep, en de stoofpeertjes.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment.  Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

6 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

 1. Leuk hè, puzzel leggen! Dat vind ik ook zo ontspannend en doe het regelmatig. Toevallig ben ik vrijdagavond begonnen met een puzzel, maar ben er nog niet verder mee gegaan.

  Like

 2. Die Labello kan ik me heel goed voorstellen nu het buiten zo koud is. Hoewel ik zelf meer van de Blistex ben.

  Die pakketten van de AH vind ik ook erg handig. Ik heb er een keer tomatensoep mee gemaakt.

  Like

 3. Ik hield ook altijd heel erg van Labello tot ik ontdekte dat lippenbalsems eigenlijks niet zo goed zijn en vooral verslavend werken haha. Ik gebruik sindsdien alleen nog maar vaseline en dat werkt perfect voor mij!
  Puzzels vond ik vroeger ook heel erg leuk, maar nu zou ik er niet meer aan moeten denken haha!
  En die verspakketten ken ik eigenlijk helemaal niet! Daar ga ik is een kijkje naar nemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.