Waar ik Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream voor gebruik

Al sinds 1930 kennen vrouwen wereldwijd de voordelen van Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream, een skin protectant dat egaliseert, verzacht, geneest, en de droge huid beschermt. Omdat dit product ook bij mij een vaste plek op mijn kaptafel heeft, heb ik vandaag een overzichtje van waar ik deze crème allemaal voor gebruik.

ea2

 • Als huidbarrière
  Omdat de crème zo vet is, smeer ik ‘m vaak preventief op als ik ga winter- of watersporten. De kou heeft dan echt minder grip.
 • Tegen droge plekjes
  Droge knieën, droge ellebogen, droge lippen, droge nagelriemen, of zelfs als mijn gezicht erg droog aanvoelt, ik smeer een beetje Eight Hour Cream erop, en mijn huid voelt weer gevoed en zacht aan.
 • Als handcrème
  Omdat deze crème toch wel wat tijd nodig heeft om in te trekken, gebruik ik ‘m nooit even tussendoor, als ik bezig ben, als handcrème. Als ik rustig een boek aan het lezen ben, of ’s avonds in bed voor het slapen gaan, is ‘ie ideaal als handcreme.
 • Bij huidirritaties
  Vanwege de vochtinbrengende, verzachtende werking smeer ik de crème op plekjes waar ik last heb van irritatie. De crème houdt vocht in de huid vast en dat werkt verkoelend bij een geïrriteerde huid.
 • Als highlighter
  Omdat de crème zo vet is, kan ik eenvoudig highlights creëren op bijvoorbeeld mijn wangen of op mijn lippen (lipgloss).  
de crème zelf is vet, heeft een abrikoosachtige kleur, en ruikt een beetje medicinaal
de crème zelf is vet, heeft een abrikoosachtige kleur, en ruikt een beetje medicinaal

Wat vind jij van Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream ? En waar gebruik jij het allemaal voor ? Laat het me weten in de comments !

Een gedachte over “Waar ik Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream voor gebruik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.