Tasty Comedy, is het inderdaad Lachen, Gieren, Smullen ?

Vorige week ging ik naar de nieuwe culinaire comedyshow op De Pier in Scheveningen : Tasty Comedy. Ben je benieuwd wat ik ervan vond ? Lees dan snel verder !

Wat is Tasty Comedy ?
Tasty Comedy is een culinaire comedyshow; een avondvullende comedyshow met een 4-gangen “shared dining” diner op De Pier van Scheveningen. De gerechten zijn samengesteld door de bekende tv-kok Ramon Beuk. De comedians zijn internationale professionals, uitgekozen door Jörgen Raymann. Volgens de organisatoren wordt het een avond om te “lachen, gieren en smullen”.

img_0514
We hadden vrij zicht op het prachtig verlichte reuzenrad

De Pier
De Pier in Scheveningen is de laatste tijd enorm opgeknapt en verbouwd tot een gratis toegankelijke foodboulevard met winkeltjes, bars en terrassen. Het is echt knus en supergezellig geworden. Tasty Comedy zit aan het einde van De Pier, pal boven restaurant Pier Zuid. Je hebt hier een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de boulevard, het Kurhaus, en het nieuwe reuzenrad.

4-gangen diner
Er wordt volop reclame gemaakt dat het 4-gangen diner door tv-kok Ramon Beuk is samengesteld en hierdoor had ik behoorlijk wat verwachtingen. Ik was wat bang dat het té haute-cuisinerig zou zijn, maar dat was niet het geval. Het eten was origineel, toegankelijk, en belangrijker nog : lekker ! Maar mocht je de verwachting hebben dat je een culinair hoogstandje krijgt, dan moet ik je teleurstellen. Wat ook nog wel belangrijk te weten is, is dat het diner “shared dining” is : eten met elkaar delen en samen genieten. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in een pan, je deelt dit met je tafelgenoten, en je moet (mag) zelf opscheppen. Je zit met meerdere personen aan tafel, dus als je met z’n tweetjes bent, zit je met anderen aan tafel waar je je eten mee deelt. Een romantisch en gezellig diner voor twee zit er dus niet in ! Tussen de gangen door word je vermaakt door comedianten. Alles wordt aan elkaar gepraat door een gastheer (ook een comediant).

IMG_0525.JPG

Live muziek
Tijdens het eten was er live muziek door de Tasty Comedy band. Een leuke band met een stralende zangeres met een dijk van een stem.

De comedy show
De line-up van nationale en internationale comedians is samengesteld door cabaretier Jorgen Raymann. Ook hij is soms zelf te bewonderen in de comedyshow. Dat was bij ons niet het geval. Wij hadden een optreden van Harry Glotzbach, Anuar, nog een keer Harry Glotzbach en John Fealey. De ene soort humor ligt je natuurlijk lekkerder dan de andere, maar het is duidelijk dat ze allemaal professionals waren, en van een hoog niveau.

Is het inderdaad Lachen Gieren Smullen ?
Ja, dat is het inderdaad. En als ik daar nog een woord aan mag toevoegen, dan zou het GENIETEN zijn. Ik heb genoten van de comedy show, live muziek, en een heerlijk 4-gangen diner, allemaal op één avond, in een gezellige sfeer, op een bijzondere locatie.  Een ultieme avond uit, als je het mij vraagt.

Tickets
Ik zat 1-ste rang en betaalde daar € 73,- per persoon voor. Dit bedrag is inclusief show en 4-gangen diner, maar exclusief drankjes. Er zijn ook (goedkopere) 2e rang kaartjes te koop.

 

6 gedachten over “Tasty Comedy, is het inderdaad Lachen, Gieren, Smullen ?

  1. Heb hier echt nog nooit van gehoord, haha! Maar het ziet er gezellig uit. Ben zelf niet zo van dit soort dingen, maar lekker eten zal ik uiteraaaaard nooit afslaan. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.