Een wondermiddel voor overwerkte handen ?!

Handcrème, ik kan niet zonder. Ik heb in huis op meerdere plekken een tube staan, en in mijn tas en op mijn werk heb ik ook een verpakking. Bij LUSH in Berlijn kocht ik vorig jaar de Helping Hands Hand Cream. Nu de pot bijna leeg is, vind ik het tijd voor een review !

Dit is wat LUSH zelf zegt over Helping Hands :
Dit product was eigenlijk bedacht voor verpleegsters en iedereen die last heeft van kapotte, pijnlijke handen. Honing is een natuurlijk ontstekingsremmend ingrediënt die samen met etherische olieën van lavendel en Afrikaanse goudsbloem zorgt voor verlichting. Een infusie van zachte kamille werkt tegen roodheid, terwijl lijnzaadgel eeltplekjes aanpakt en helpt tegen een gebarsten huid. Amandelolie, sheaboter en cacaoboter maken de crème voedend. Al deze ingrediënten zijn verpakt in een lichte textuur die ervoor zorgt dat de crème goed intrekt.

Dit zit er in qua ingrediënten :
Kamillewater, Lijnzaadgel, Amandelolie, Glycerine, Stearinezuur, Fair Trade Sheaboter, Cetearyl Alcohol, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Triethanolamine, Lavendelolie, Afrikaanse Goudsbloemolie, Limonene, Methylparabeen, Propylparabeen

1

Dan de verpakking en de geur :
De handcrème zit in het bekende zwarte potje van LUSH waarop in krijtachtige witte letters de product naam staat geschreven. Het potje heeft een draaideksel, en is gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Wat ik altijd zo leuk vind, is wat er op het potje staat. Zo lees ik onder andere dat Figiel mijn potje heeft gemaakt, grappig toch ?!

Bij het openmaken van het potje komt de subtiele, zachte geur van cacaoboter me tegemoet.

En dan het belangrijkste, de werking :
De handcrème heeft een romige structuur, en is direct na het aanbrengen ingetrokken. Echt meteen ! Mijn handen voelen gedurende de dag voor de duur van een uur of 3 heerlijk gehydrateerd en zacht aan.

3

Mijn mening luidt :
Helping Hands is een fijne handcrème die razendsnel intrekt en mijn handen heerlijk verzorgt en verzacht. Als je op zoek bent naar een middeltje om droge handen te verzorgen, zou ik deze hand crème zeker aanraden.

P.S. Ik kocht dit potje bij LUSH in Berlijn, vandaar dat de tekst op het potje in het Duits is. Helping Hands Hand Cream is zonder problemen in België/Nederland verkrijgbaar.

Een potje Helping Hands Hand Cream (100 gram) kost € 12,95 en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten en in de webshop van LUSH.

 

6 gedachten over “Een wondermiddel voor overwerkte handen ?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.