11-11 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ hartsverandering ♥ opgeruimd huis ♥ nog 25 nachtjes voor Parijs ♥ die prachtige herfstkleuren ♥ Peter en de Draak ♥ fotoboek maken ♥ achterstallige klusjes aanpakken ♥ geurkaarsen ♥ rood met witte stippen paddestoel ♥ pyjamadag ♥ baby it’s cold outside ♥ College Creatief ♥ Sinterklaas-voorbereidingen ♥ Date Night ♥ mezelf ♥ volgers van mijn blog ♥ Extremely Loud & Incredibly Close ♥ 28.18 op MB ♥ T. Rex in Town ♥ to-do lijstjes afwerken ♥ luxe-artikelen ♥ bolchrysanten ♥ op gewicht zijn ♥ mezelf uitdagen ♥ sportieve doelen ♥ bloginspiratie ♥ het rapport van mijn dochter ♥ liefde ♥ structuur ♥ mijn nieuwe sneakers ♥ mooie zonsondergangen ♥ milieubewust bezig zijn ♥ voor mezelf kiezen ♥ lekker shoppen ♥ Fat Bastard ♥ reacties op mijn blog ♥ pompoensoep ♥ compliment krijgen (snsl)

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

2 thoughts on “11-11 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.