Een bestseller uit Amerika : Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube

Als ik in het buitenland ben, vind ik het altijd erg leuk om voor mij onbekende verzorgingsproducten aan te schaffen. Zo vond ik in Amerika ooit een tube Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube, een balsem die de lippen verzacht, hydrateert en beschermt.

Dit is wat Carmex zelf zegt over de Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube :
De unieke formule van Carmex verzacht, bevochtigt en verlicht, met als gevolg gezonde lippen.

Dit zit er in qua ingrediënten : 

img_0049

Dan de verpakking en de geur :
De knijptube is knalgeel met een rode dop, en valt direct op. Persoonlijk vind ik de verpakking er erg basic en zelfs een beetje goedkoop uitzien. Qua geur is de Carmex Moisturing Lip Balm Classic Tube behoorlijk aanwezig. Ik kan de geur niet precies thuisbrengen, maar ik vind ‘m niet prettig ruiken. Gelukkig vervaagt de geur snel na het aanbrengen.

img_0051

En dan het belangrijkste, de werking :
Uit de tube komt een ietwat dikke substantie die ervoor zorgt dat je niet te snel teveel product uit de tube knijpt. De balsem smeert heel makkelijk uit, en geeft de lippen een mooie glans. Direct na het aanbrengen tintelt de balsem op je lippen, dit komt doordat er menthol in de balsem zit. De balsem biedt bij droge lippen direct verlichting, je voelt meteen dat de huid zachter wordt en het verzorgende effect is van vrij lange duur (2 à 3 uur). De Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube heeft geen smaak.

Mijn mening luidt :
Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube is een heerlijk verzorgende lippenbalsem, die ik soms ook gebruik om mijn nagelriemen of andere ruwe plekjes te verzorgen. Het wordt hoog tijd dat deze balsem in Nederland/België beter verkrijgbaar wordt !

2 gedachten over “Een bestseller uit Amerika : Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.