10-10 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ herfstkleuren ♥ closure ♥ CC ♥ Leontien Ladies Run ♥ Pippi ♥ new beginnings ♥ Netflixen in bed ♥ Damloop by Night ♥ granaatappelpitjes ♥ to do-lijstjes afwerken ♥ Rouge Puissant ♥ Expeditie Robinson ♥ Le Weekend ♥ stoofpeertjes ♥ Kuikentje Piep ♥ volgers van mijn blog ♥ Vredesloop ♥ sushi ♥ Emeli Sande ♥ poffertjes ♥ nieuw PR op de 5 km. ♥ nieuw PR op de 7 km. ♥ nieuw PR op de 8 km. ♥ 18 maanden niet gerookt ♥ Singelloop ♥ bloginspiratie ♥ grijpen op de kermis ♥ al een jaar op gewicht zijn ♥ sportieve doelen ♥ Heiloo ♥ de frisse herfstlucht ♥ de vrijheden die mijn baan mij biedt ♥ Date Night ♥ mutsjes haken ♥ Dopper ♥ reacties op mijn blog ♥ Dr. Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio ♥ de gezelligheid en de liefde die mijn dochter me geeft

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

6 gedachten over “10-10 : dingen waar ik blij van word

  1. Mooie happy list met hele mooie prestaties erop! Een paar van de mijne: genieten van een vol huis (pubers die na het stappen zijn blijven crashen en je ze overal hoort snurken), bijna op streefgewicht, met een dekentje op de bank een spannende film kijken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.