Een bestseller uit Italië : PREP. The Original Formula

Als ik in het buitenland ben, vind ik het altijd erg leuk om voor mij onbekende verzorgingsproducten aan te schaffen. Zo kocht ik in Italië onlangs een pot PREP. The Original Formula , een crème die te gebruiken is voor allerlei toepassingen. En dat voor nog geen € 3,-.

img_9830

Volgens de producent is PREP. The Original Formula uitermate geschikt om te gebruiken in de volgende gevallen :

img_9831 

Dit zit er in qua ingrediënten :

img_9835

Dan de verpakking en de geur :
Als ik het kleurrijke kartonnen doosje openmaak tref ik een glazen pot met rondom een etiket. Op de pot zit een blauwe plastic deksel waarop alle toepassingen met tekeningen + omschrijving aangegeven staan. Erg handig. Persoonlijk vind ik de verpakking er mooi, maar mannelijk uitzien. Dit komt vast door het kleurgebruik (blauw, geel wit en rood).

Qua geur is de PREP crème behoorlijk aanwezig. Ik kan de geur niet precies thuisbrengen, het lijkt een beetje op menthol, maar ik vind ‘m niet prettig ruiken. Gelukkig vervaagt de geur snel na het aanbrengen.

img_9837img_9836

En dan het belangrijkste, de werking :
Ik haal de crème uit de pot met een spatel, en dan ziet de substantie er vrij stevig uit. Eenmaal in contact met de huid vormt ‘ie direct om naar een zachte en rijke crème, die makkelijk uitsmeert. De crème wordt snel door de huid opgenomen en laat geen vettige laag achter. Ik heb de PREP crème gebruikt bij zonne-allergie (bultjes), en ik merkte direct na aanbrengen een verkoelend effect. De volgende dag waren de bultjes ook een stuk minder; ik schrijf dit echt toe aan het helende effect van de PREP. The Original Formula.

Omdat ik toch PREP. Op mijn handen had zitten, heb ik het overschot gebruikt als handcrème en om wat droge plekjes op de knie en elleboog te verzachten. Direct na aanbrengen voelde ik dat mijn huid zachter werd. Het verzorgende effect was van vrij lange duur (2 à 3 uur).

Mijn mening luidt :
PREP. The Original Formula is een heerlijke crème die ik de volgende keer in Italië zeker weer aan ga schaffen.  Met name in geval van zonnebrand en zonne-allergie kan ik ‘m van harte aanbevelen.  Jammer dat deze crème niet makkelijk in Nederland/België te verkrijgen is !

3 gedachten over “Een bestseller uit Italië : PREP. The Original Formula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.