9-9 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ dankbaarheid ♥ buiten de deur lunchen ♥ ochtend-cappuccino’s ♥ kwetsbaar durven zijn ♥ BBN ♥ Lazy Sunday ♥ Olympische Spelen ♥ Ronde van West ♥ opruimen ♥ plannen maken ♥ tradities ♥ cadeautjes voor mezelf kopen ♥ Aqua-gym ♥ buikspieren ♥ zeker voelen in bikini ♥ volgers van mijn blog ♥ lezen ♥ Gin Tonic ♥ avond-espresso’s ♥ meloen ♥ lekker struinen op de markt ♥ pareloorbellen ♥ antipasti voor de lunch ♥ zwembad ♥ zand tussen mijn tenen ♥ wakker worden van de zon ♥ midgetgolf by night ♥ reacties op mijn blog ♥ Chinese massage ♥ Venezia ♥ VIP-treatment ♥ Mandarina Duck ♥ weekendje Leiden ♥ ZST ♥ geestelijke groei ♥ mezelf af en toe pushen ♥ de glitteroogjes-knuffel die mijn dochter van haar eigen centjes voor mij kocht ♥ Red Hot Chili Peppers

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.